Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Για 8η χρονιά συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης πελατών παρέχοντας αναβαθμισμένες εμπειρίες

Μινέττα, ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, Εθνική Εβδομάδας Εξυπηρέτησης πελατών

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική συμμετείχε και κατά το 2023 στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης πελατών (2-8 Οκτωβρίου), αξιοποιώντας μέσα από πλήθος δράσεων, για ακόμη μια χρονιά, τη δυνατότητα να προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία και να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία για όσους αλληλοεπιδρούν με την Εταιρεία και τις υπηρεσίες της.

H κ. Μίλτα Καλδέλη, Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Πελατών & Διαχείρισης Αιτιάσεων αναφέρει σχετικά: «Η MΙΝΕΤΤΑ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους 4 οργανισμούς που αγκάλιασαν τον θεσμό της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών το 2016 και αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη χαρά να ζούμε την «άνθησή» του, με περισσότερες από 100 συμμετοχές το 2023.  Η φετινή εβδομάδα μάλιστα αποτέλεσε διπλή γιορτή, καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση της ΜΙΝΕΤΤΑ και οι δράσεις της, εκτός άλλων, σκοπό είχαν να αναδειχθεί η συναδελφικότητα, το ομαδικό πνεύμα και η θετική ενέργεια, που αποτελούν σημαντικά συστατικά στην εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας».

Η αξία της άμεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης είναι έννοιες συνυφασμένες με την δραστηριότητα της ΜΙΝΕΤΤΑ στην ασφαλιστική αγορά και έχουν ενσωματωθεί στο Όραμα, στις Αξίες και στην Στρατηγική της Εταιρίας.

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Για 8η χρονιά συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης πελατών παρέχοντας αναβαθμισμένες εμπειρίες

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα