Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024

MINETTA Ασφαλιστική – Έλαβε διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής

Δημοσίευση: 19/12/2022
MINETTA Ασφαλιστική - Έλαβε διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής

Η MINETTA Ασφαλιστική έλαβε τιμητική διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN Ελλάδος). Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 15/12 στο πλαίσιο της εκδήλωσης  “Responsible Management Excellence Awards 2022”, παρουσία μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και η Εταιρία πέτυχε τη διάκριση ΟLYMPIC RHETORIC WREATH.

Συγκεκριμένα, η MINETTA Ασφαλιστική πιστοποιήθηκε αναβαθμίζοντας την επίδοσή της – και βραβεύτηκε για ακόμη μια χρονιά – από το EBEN GR βάσει του επιχειρηματικού μοντέλου Responsible Management Excellence (RME), το οποίο καλύπτει δύο από τα πιο σημαντικά κομμάτια της σύγχρονης επιχειρηματικής ζωής και Αριστείας, την Επιχειρηματική Ηθική και την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Νίκος Μόσχοβος, Διεθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, ανέφερε: «Το 2023 η MINETTA Ασφαλιστική συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μας όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι οι άνθρωποι που αλληλεπιδρούν με τον οργανισμό μας, μας περιβάλλουν με εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη η οποία χωρίς Επιχειρηματική Ηθική και Κοινωνική Υπευθυνότητα δεν μπορεί να υπάρξει. Με μεγάλη χαρά λοιπόν παραλαμβάνουμε αυτή τη διάκριση, καθώς αποτελεί αναγνώριση για όλη την ομάδα της MINETTA αλλά και δέσμευση για ακόμα πιο έντονη προσπάθεια στο μέλλον».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»