Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021

Marketing in Practice παραγωγής του SBC: Οι Digital τάσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας

To OnLine μάρκετινγκ έχει έρθει για να μείνει! Οι επιχειρηματίες καλούνται να επενδύσουν τόσο online όσο και offline για να καλύψουν όσα περισσότερα touch points (σημεία επαφής) μπορούν με τους υπάρχοντες και τους δυνητικούς τους πελάτες. Το internet είναι ένας χώρος που εξελίσσεται, μεταβάλλεται και διαφοροποιείται. Αυτό που ισχύει σήμερα, σε λίγους μήνες αποτελεί παρελθόν και δεν βοηθάει την επιχείρηση στην προώθησή της. Είναι επιτακτική ανάγκη να ακολουθούμε τις τάσεις, να είμαστε ενημερωμένοι και πάντα να προλαβαίνουμε τον ανταγωνισμό μας!

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο στο studio του Attica TV/SBC TV Channel τον Digital Strategist Σπύρο Ανδριόπουλο, συζητούν για τις Digital τάσεις για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως:

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει σήμερα στην συνολική στρατηγική μιας επιχείρησης η OnLine προώθηση;

– Ποια μορφή θα πάρει η OnLine παρουσία των επιχειρήσεων στην μετά-Covid εποχή;

– Πως προσαρμόστηκαν οι επιχειρήσεις στον Digital κόσμο εν μέσω Covid?

– Ποιο είναι το μυστικό για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα;

– Πως μπορεί ένας επιχειρηματίας να μεταφέρει την καταναλωτική εμπειρία OnLine με επιτυχία;

– Ποιος ο ρόλος των Social Media σε αυτόν τον μετασχηματισμό;

– Τελικά όλα είναι θέμα likes;

– Ποιο είναι το μυστικό για επιτυχημένη διαχείριση κοινωνικών δικτύων;

– Ποια είναι τα πιο trending κοινωνικά δίκτυα σήμερα που μπορούν να βοηθήσουν μια μικρομεσαία επιχείρηση;

– Ποιες είναι οι 3 πρακτικές που πρέπει να αποφεύγουν οι επιχείρησης στην OnLine προώθησή τους; και πολλά άλλα.

Παράλληλα η Επιχειρηματίας & Ιδιοκτήτρια e-shop Ανναστέλλα Λαζάρου, μας εξηγεί στην πράξη πώς χρησιμοποιεί το Digital Marketing και αυξάνει τον τζίρο της. Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει τι πρέπει να προσέξει ο σύγχρονος επιχειρηματίας στην επιλογή του συνεργάτη του που θα υλοποιήσει το Digital Marketing για την επιχείρησή του.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 135 «Οι Digital τάσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας» μπορείτε να το δείτε εδώ:  https://marketingconsultant.gr/oi-digital-ta-seis-gia-tin-ana-ptyxi-tis-epichei-risis-sas/

Διαβάστε Ακόμα

Νίκος Ζάχος: «Η NP Ασφαλιστική στηρίζεται – εκ πεποιθήσεως και όχι εξ’ ανάγκης – αποκλειστικά στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή»

Η NP Ασφαλιστική – ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ αποτελεί μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας μας. Στα δεκαοκτώ