Σάββατο, 13 Απριλίου 2024

Marketing in Practice: Εμπορικές Εκθέσεις – Η επόμενη μέρα

Δημοσίευση: 28/02/2022

Οι εμπορικές εκθέσεις δέχθηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα κατά την πανδημία.  Ωστόσο ως εργαλείο μάρκετινγκ και πωλήσεων φάνηκε να διατηρεί την δυναμική του και να επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Παραμένουν ακόμα και σήμερα σημαντικό μέσο επαφής των επιχειρήσεων με δυνητικούς πελάτες και μεγιστοποιούν την εξωστρέφειας κάθε συμμετέχουσας επιχείρησης.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο στο studio του Attica TV/SBC TV Channel τον διοργανωτή εκθέσεων Ευάγγελο Χαραλάμπους, συζητούν για τις εμπορικές εκθέσεις ως εργαλείο μάρκετινγκ & πωλήσεων αλλά και την επόμενη μέρα τους!

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: Πως πρέπει να αντιμετωπίζει ένας επιχειρηματίας το εργαλείο των εμπορικών εκθέσεων; – Κόστος vs Αποτελεσματικότητα. – Πως πρέπει ο ΜΜ επιχειρηματίας να σκέφτεται την απόσβεση αυτής της δράσης; – Πώς έχει αλλάξει η πανδημία τις εμπορικές εκθέσεις; – Μια virtual έκθεση μπορεί να αντικαταστήσει την έκθεση με φυσική παρουσία; – Με ποια κριτήρια πρέπει να επιλέγουμε σε ποια έκθεση αξίζει να συμμετέχουμε; -Ποια είναι τα βήματα για την επιτυχημένη συμμετοχή σε μια έκθεση; – Ποια είναι τα DOs and DONTs στην κατασκευή του περιπτέρου; – Πως πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την παρουσία μας εκεί; – Πώς μπορεί ένας ΜΜ επιχειρηματίας να δικτυωθεί αποτελεσματικά σε μια έκθεση; και πολλά άλλα!

Παράλληλα ο Επιχειρηματίας – Εκθέτης Νικόλαος Πανταζής μας παρουσιάζει πως συμμετέχει και τι κερδίζει από τις εκθέσεις στην πράξη!

Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει τα 5 είδη των δαπανών σε μια έκθεση.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 155 «Εμπορικές Εκθέσεις: Η επόμενη μέρα» μπορείτε να το δείτε εδώ:  https://marketingconsultant.gr/emporikes-ektheseis-i-epomeni-mera/

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»