Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Η KPMG στηρίζει το περιβάλλον: φυτεύει 2.000 δέντρα με τη βοήθεια της WE4ALL

Δημοσίευση: 17/05/2023

Εργαζόμενοι της KPMG προχώρησαν σε δράση για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της φύτευσης δέντρων στο Ντράφι της Αττικής. H KPMG συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία με την WE4ALL στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας της KPMG

Η KPMG δεσμεύεται έμπρακτα για την προστασία του περιβάλλοντος και συνεχίζει τη στήριξή της στην οργάνωση WΕ4ALL για δεύτερη χρονιά, υποστηρίζοντας το περιβαλλοντικό της έργο μέσω δράσεων που ενισχύουν τον περιβαλλοντικό χαρακτήρα τους. Μέσω της κοινής μας προσπάθειας, η KPMG με την WΕ4ALL έχουν συνδράμει στη φύτευση πάνω από 2.000 δέντρων σε όλη την Ελλάδα.

Η KPMG στηρίζει το περιβάλλον: φυτεύει 2.000 δέντρα με τη βοήθεια της WE4ALL

Η εταιρεία παρέχει όχι μόνο χρηματοδοτική υποστήριξη στην WΕ4ALL, αλλά κυρίως επιμένει στην ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων της, για να διασφαλίσει ότι οι δράσεις αυτές θα είναι αποτελεσματικές και θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στον τομέα του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, οι εργαζόμενοι της KPMG φυτέψανε πάνω από 150 δέντρα στο Ντράφι της Αττικής, σε μια περιοχή που επλήγη από τις πυρκαγιές του 2022. Η περιοχή που επιλέχθηκε είχε χαμηλή βλάστηση και χρειαζόταν δέντρα για να αποτραπεί η εδαφοδιάβρωση. Οι φυτεύσεις δέντρων θα συνεχιστούν το Φθινόπωρο με την έναρξη της νέας περιόδου φύτευσης στην Ελλάδα.

Η KPMG στηρίζει το περιβάλλον: φυτεύει 2.000 δέντρα με τη βοήθεια της WE4ALL

Ο Νίκος Βουνισέας, Senior Partner, KPΜG στην Ελλάδα δήλωσε «Θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό και την εκτίμησή μου προς όλους τους εθελοντές-εργαζόμενους της KPΜG που αναλαμβάνουν δράσεις με σκοπό την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη. Οι εργαζόμενοι της KPΜG αποτελούν πραγματικούς ήρωες, που αντιλαμβάνονται την ανάγκη να δώσουν πίσω στην κοινότητα και να συμβάλουν στην καλύτερη πορεία της. Μέσω της αφοσίωσης και της προθυμίας τους, οι άνθρωποι της KPΜG έχουν δώσει το παράδειγμα, συμμετέχοντας σε ποικίλες δράσεις με στόχο την υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων, την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της εκπαίδευσης.»

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager, KPMG στην Ελλάδα δήλωσε «Η KPΜG αναλαμβάνει δράση για τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου για τους πολίτες, συμβάλλοντας έτσι στην ανάκαμψη της περιβαλλοντολογικής καταστροφής. Με την προσφορά μας, ελπίζουμε να συμβάλλουμε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται παγκοσμίως για την προστασία του περιβάλλοντος για εμάς και τις επόμενες γενιές, σύμφωνα με τον στόχο 15 “Ζωή στη Στεριά” του ΟΗΕ, αλλά και των ESG δεσμεύσεων μας από το “Our Impact Plan”.

Με τη δημιουργία νέων πνευμόνων πρασίνου, ανταποκρινόμαστε στην ευθύνη μας να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη μας. Αυτή η δράση είναι ένα ακόμη παράδειγμα της αφοσίωσης της KPΜG στην προστασία του περιβάλλοντος και της συμμετοχής μας στην παγκόσμια προσπάθεια για την αειφόρο ανάπτυξη.

Η KPMG στηρίζει το περιβάλλον: φυτεύει 2.000 δέντρα με τη βοήθεια της WE4ALL

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος Συνιδρυτής & CEO της WΕ4All, δήλωσε «Είμαστε περήφανοι για την συνέχιση της συνεργασίας μας με την KPMG η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα την φύτευση 2.000 δέντρων. Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2021 για να προσφέρει ανακούφιση στην χώρα μας και το περιβάλλον που υπέστη μια τεράστια ζημιά.»

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Στο Δ.Σ του ΣΕΒ η Φίλιππα Μιχάλη

Με βασικό μήνυμα «Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα» πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ. Στην ηγεσία του Συνδέσμου εξελέγη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»