Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Νέα συνεργασία Insurancemarket και ΑΒ Βασιλόπουλος με προνόμια και επιβραβεύσεις για τους πελάτες

Δημοσίευση: 25/09/2023
insurancemarket και ΑΒ Βασιλόπουλος

Το insurancemarket και η ΑΒ Βασιλόπουλος ενώνουν δυνάμεις και ανακοινώνουν τη συνεργασία τους προς όφελος των πελατών τους. Η καινοτόμος αυτή συνέργεια είναι μέρος των προγραμμάτων πιστότητας των δύο μεγάλων εταιρειών και έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες αλλά και στους χρήστες τους, προνόμια και επιβραβεύσεις για την εξοικονόμηση του κόστους του νοικοκυριού τους. 

Το insurancemarket, η μεγαλύτερη online ασφαλιστική υπηρεσία στην Ελλάδα, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του insurancemarket app – του πρώτου insurance wallet στη χώρα μας – συνεχίζει να πρωτοπορεί και γίνεται η πρώτη ασφαλιστική υπηρεσία που συνεργάζεται με την AB Βασιλόπουλος. Μέσω της καμπάνιας Supermarket με Insurancemarket, η εταιρεία παραμένει πιστή στο όραμά της να είναι ο σύμμαχος του καταναλωτή στη μείωση του κόστους του νοικοκυριού του και συνδυάζει την εξοικονόμηση στην ασφάλιση οχήματος με την εξοικονόμηση στο καλάθι του supermarket.

Μάλιστα, οι δύο πρώτες ενέργειες του αναπτυσσόμενου αυτού προγράμματος έχουν ξεκινήσει και έχουν ήδη μοιράσει προς εξαργύρωση περισσότερους από 1.000.000 πόντους ΑΒ Plus μέσω των παρακάτω ενεργειών:

  • 50 πόντοι ΑΒ Plus σε όποιον χρήστη /πελάτη κατεβάσει το App του insurancemarket και
  • 5.000 πόντοι ΑΒ Plus μέσω μηνιαίας κλήρωσης, σε έναν τυχερό που θα απαντήσει στο Quiz του Insurancemarket

Ο Μανώλης Μαρσέλλος, Γενικός Διευθυντής  του insurancemarket αναφέρει:

“ Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νέα αυτή συνεργασία καθώς θεωρούμε την ΑΒ Bασιλόπουλος μία πολύ ισχυρή εταιρεία μέσω της οποίας μπορούμε να προσφέρουμε χρήσιμες επιβραβεύσεις στους χρήστες μας & την ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη και την διάθεσή της να συμμετάσχει στο πρόγραμμα πιστότητας που σχεδιάζουμε και οραματιζόμαστε εδώ και καιρό. Είναι μία πολύ καλή αρχή για εμάς και πραγματικά ανυπομονούμε για όλα αυτά που θα υλοποιήσουμε στο μέλλον.”

Η ΑΒ Bασιλόπουλος είναι μία κορυφαία αλυσίδα super market στην Ελλάδα που εξελίχθηκε και διευρύνθηκε αναπτύσσοντας ένα πλούσιο δίκτυο καταστημάτων με κορυφαία αγοραστική εμπειρία, ένα πολύ επιτυχημένο online shop και καινοτόμες υπηρεσίες όπως το πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών AB Plus,  ένα μοναδικό πρόγραμμα πιστότητας που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να απολαμβάνουν προνόμια και εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες, συγκεντρώνοντας πόντους μέσω των αγορών τους.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα εκπαίδευσης του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Το εκπαιδευτικό κέντρο του Ομίλου  ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ εξελίσσεται δυναμικά, ενσωματώνοντας στην ψηφιακή του πλατφόρμα εκπαιδευτικά βίντεο με επίκαιρα θέματα της ασφαλιστικής αγοράς, προσαρμοσμένα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»