Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

ΙΑΣΩ – ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Για πρώτη φορά συναυλία κλασικής μουσικής με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Δημοσίευση: 11/05/2023
ΙΑΣΩ

Με αφορμή την γιορτή της Μητέρας, το ΙΑΣΩ και το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική πρωτοπορούν διοργανώνοντας συναυλία κλασικής μουσικής για να τιμήσουν όλες τις μητέρες, σε μια γιορτή γεμάτη μελωδίες!

Η διακεκριμένη σολίστ πιάνου κα. Ευγενία Παπαδήμα μαζί με τον κ. Απόλλωνα Γραμματικόπουλο, βιολονίστα, Κορυφαίο Α’ της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και τον κ. Ισίδωρο Σιδέρη, Κορυφαίο βιολοντσελίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, θα μας ταξιδέψουν στις μουσικές διεθνώς αναγνωρισμένων συνθετών της κλασικής μουσικής όπως J. Halvorsen, J.S. Bach, S. Rachmaninoff και A. Piazzola. Τα έργα των  μεγάλων συνθετών θα ζωντανέψουν από τα μαγικά δάχτυλα της κας.  Ευγενίας Παπαδήμα και οι νότες θα γεμίσουν τον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου μας.

ΙΑΣΩ - ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Για πρώτη φορά συναυλία κλασικής μουσικής με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Σας περιμένουμε το Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 στις 12:00μ., στον προαύλιο χώρο του ΙAΣΩ.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Μάριος Παπαευσταθίου στον REAL :”Ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα μπορούν να πλαστογραφηθούν εκτός από την ανθρώπινη ευφυΐα”

Ο Διακεκριμένος Καθηγητής Οικονομίας & Νέων Τεχνολογιών Μάριος Παπαευσταθίου καλεσμένος στην εκπομπή της γνωστής δημοσιογράφου Nατάσα Ράγιου στον Real, εξηγεί

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»