Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Η Sony Group ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα νέο ανταλλακτήριο Bitcoin στην Ιαπωνία

Δημοσίευση: 02/07/2024

Η Sony Group ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα νέο ανταλλακτήριο Bitcoin στην Ιαπωνία μετά την εξαγορά της τοπικής θυγατρικής του Amber Group, Amber Japan. Το ανανεωμένο ανταλλακτήριο θα ονομάζεται S.BLOX και στοχεύει στην ενίσχυση της παρουσίας της Sony στον χώρο του Bitcoin και των κρυπτονομισμάτων.

Η Sony αγόρασε την Amber Japan το 2023 μέσω της θυγατρικής της Quetta Web. Η Amber Japan ήταν αρχικά γνωστή ως DeCurret προτού η Amber Group με έδρα τη Σιγκαπούρη αναλάβει το ιαπωνικό ανταλλακτήριο το 2022.

Η Sony το μετονόμασε σε S.BLOX και σχεδιάζει να αναβαθμίσει σημαντικά το UI και την εφαρμογή για κινητά. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί.

Η κίνηση αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη εμπλοκή της Sony στο Bitcoin και τα crypto. Αξιοποιώντας το ανταλλακτήριο Amber Japan, η Sony μπορεί να αξιοποιήσει την αναγνώριση της επωνυμίας της και την παγκόσμια εμβέλεια της για να ενισχύσει την υιοθέτηση του Bitcoin και των κρυπτονομισμάτων.

Η Ιαπωνία έχει αναδειχθεί σε κορυφαία αγορά Bitcoin λόγω της προληπτικής ρύθμισης και της υψηλής ευαισθητοποίησης των καταναλωτών. Αυτό την καθιστά ιδανικό μέρος για το ντεμπούτο της Sony και την επέκταση των υπηρεσιών της.

Μεγάλες εταιρείες όπως η Sony που αγκαλιάζουν το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα σηματοδοτούν μια ευρύτερη δυναμική. Οι προηγούμενες εξαγορές εταιρειών της Sony όπως η CBS Records και η Columbia Pictures τη μετέτρεψαν από εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών σε παγκόσμιο τιτάνα μέσων ενημέρωσης. Η τελευταία της απόκτηση θα μπορούσε να πυροδοτήσει παρόμοια εξέλιξη για το Bitcoin.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»