Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Η KPMG πραγματοποιεί ψηφιακή εκδήλωση #BreakTheBias Executive Breakfast για την συμπερίληψη και την ισότιμη ένταξη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Δημοσίευση: 01/03/2022

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η KPMG στην Ελλάδα πραγματοποιεί ψηφιακή εκδήλωση την Πέμπτη 3 Μαρτίου. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν θετικά πρότυπα ανθρώπων, οι οποίοι βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις και να διαδοθεί το μήνυμα ότι η επίτευξη μιας καλύτερης ισορροπίας μέσω της διαφορετικότητας αποτελεί τον μοναδικό τρόπο ώστε στο μέλλον να εντάσσονται όλοι ανεξαιρέτως στο κοινωνικό σύνολο και την εργασία.

Η εκδήλωση #BreakTheBias Executive Breakfast θα ξεκινήσει θέτοντας το πλαίσιο για την ισότιμη ένταξη και την διαφορετικότητα με την Kantar να παρουσιάσει την σχετική έρευνα ενώ θα ακολουθήσουν συζητήσεις με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς σε δύο ξεχωριστά πάνελ.

Στο πρώτο πάνελ θα συμμετέχουν οι διακεκριμένοι καλεσμένοι Νικόλας Γιατρομανωλάκης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Giovanna Καμπούρη, Μέλος Δ.Σ. Puig SL & Exea Ventures-Ισπανία, AptarGroup-ΗΠΑ,ΕΕΣΥΠ-Ελλάδα, Μαργαρίτα Μάτσα, Διευθύνουσα Σύμβουλος, MINOS-EMI/ UNIVERSAL MUSIC GROUP, Ζήνα Μαυροειδή, Διευθύνουσα Σύμβουλος, e-fresh  θα σχολιάσουν τα ευρήματα της έρευνας και θα μιλήσουν για θέματα συμπερίληψης και ισότιμης ένταξης στην κοινωνία και την εργασία. Το πάνελ θα συντονίσει ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Διευθυντής marketing και επικοινωνίας της KPMG.

Η εκδήλωση θα κλείσει με το δεύτερο πάνελ με συμμετέχοντες στελέχη επιχειρήσεων που εργάζονται στην Ελλάδα αλλά δεν έχουν ελληνικές ρίζες. Οι Maria Savinovskikh, Business Unit CFO, Kraft Heinz, Robbert van der Meer CEO& Founder, bFlex και Thinusha Naicker, Warehouse & Distribution Cluster Head: East Europe & Middle East, Alcon θα μιλήσουν για τη σημασία της συμπερίληψης, αλλά τις προκλήσεις και προκαταλήψεις που αντιμετώπισαν ή και αντιμετωπίζουν ενώ εργάζονται στην Ελλάδα. Το πάνελ θα συντονίσει η Galyna Koliada, Διευθύντρια στο φορολογικό τμήμα της KPMG.

*H συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ: https://home.kpmg/gr/el/home/events/2022/03/international-womens-day-break-the-bias.html

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»