Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Η Infomax στην κορυφή των Insurance Awards 2022

Δημοσίευση: 22/12/2022

Δύο (2) σπουδαία βραβεία πρώτης θέσης κατέκτησε η Infomax Insurance Brokers στον θεσμό των Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης για το 2022, και επιβραβεύτηκε για τις πρακτικές που ακολουθεί, αλλά και την εταιρική της ευθύνη.

Σε μία υπέροχη βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής, στις 1 Δεκεμβρίου, αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι μεσίτες ασφαλίσεων και ασφαλιστικοί πράκτορες για το 2022, από τον ιστορικό θεσμό των Insurance Awards.

Η Infomax, εταιρεία εξειδικευμένων Διεθνών Μεσιτών, διαθέτοντας τη μοναδική, πλήρη πλατφόρμα σύγκρισης  προγραμμάτων υγείας και ζωής, έλαβε την πρώτη θέση στις κατηγορίες Customer Centricity (Πελατοκεντρικότητα) και Sustainability Strategy (Βιώσιμη Ανάπτυξη), βραβεία που αντικατοπτρίζουν τις πρακτικές που εφαρμόζει και θέτουν στο επίκεντρο τον Άνθρωπο, αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνει για υιοθέτηση διαδικασιών και δράσεων με στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Infomax στην κορυφή των Insurance Awards 2022

O CEO της Infomax, Δημήτριος Αποστολίδης, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η Infomax απέσπασε δύο σπουδαία βραβεία στον θεσμό των Insurance Awards, για το 2022. Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν την αφοσίωση όλων των στελεχών της εταιρείας μας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και αναδεικνύουν την κουλτούρα της Infomax, η οποία θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο! Δέσμευσή μας είναι, με την αξιοποίηση της τεχνολογίας και το το know how των πρακτικών διαδικασιών, να γινόμαστε, καθημερινά, καλύτεροι σε κάθε επίπεδο».

Οι βραβεύσεις αυτές έχουν μεγάλη σημασία, διότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα η αξιολόγηση των 4 σταδίων της διαδικασίας, όσο και η εποπτεία της ψηφοφορίας της 8μελούς επιτροπής, έλαβε χώρα από την Grant Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κόσμο.

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις επιβραβεύουν την Infomax με τον καλύτερο τρόπο για την ύπαρξη εξειδικευμένων, πρωτοποριακών μεθόδων και λειτουργιών, καθώς και για την εταιρική κουλτούρα που διαθέτει, με επίκεντρο πάντα τον Άνθρωπο.

Στόχος της Infomax παραμένει πάντοτε η ανθρωποκεντρική προσέγγιση και η συνεισφορά σε καινοτόμες πρακτικές που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών, ενώ χαράζει ένα δυναμικό αύριο στον ασφαλιστικό κλάδο, αναδεικνύοντας πιο πολύ τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών για εξειδικευμένα προϊόντα.

 

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»