Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Η Howden με την νέα προσθήκη του Σάββα Μυρίδη επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να ηγηθεί στο Marine

Δημοσίευση: 19/04/2024
Howden

Η Howden, ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μέλος του Παγκόσμιου Ομίλου Howden, ο οποίος ξεπερνά τα $38 δις. υπό διαχείριση ασφάλιστρα, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες και 16.000 εργαζόμενους διεθνώς, ανακοινώνει την ένταξη του Σάββα Μυρίδη στο δυναμικό της.

Μέσω αυτής της συνεργασίας σε συνδυασμό με την εξαγορά της Triton Marine S.A. που είχε πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2023, η Howden Hellas ενισχύει σημαντικά τη θέση της στον τομέα του Marine και καθίσταται ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στον αγορά.

Ο κος Σάββας Μυρίδης, αναφερόμενος στην νέα αυτή συμφωνία που πραγματοποίησε με την Howden, δήλωσε: «Η ένταξή μου στην Howden αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς όφελος των πελατών μας οι οποίοι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω ενός Παγκόσμιου Ομίλου όπως η Howden, η οποία διαθέτει 300 στελέχη Marine Specialists, 40 Marine Claims Brokers και πάνω από 25 χρόνια τεχνογνωσίας που την κατατάσσουν σε παγκόσμιο επίπεδο στις πρώτες θέσεις στο Marine. Μέσα από αυτή την συνεργασία θα διευρύνουμε την δραστηριότητά μας προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα».

Από την πλευρά του, ο κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Howden Greece & Cyprus, ανέφερε: «Μετά από την κατάκτηση του τίτλου ως ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην χώρα, δεσμευτήκαμε να ηγηθούμε και στον κλάδο του Marine. Ένας κλάδος κομβικής σημασίας για την χώρα μας και την οικονομία. Η Howden Hellas είναι ο πρώτος πιστοποιημένος Lloyd’s Broker στην Ελλάδα και ως εκ τούτου αποτελεί δέσμευσή μας να διακριθούμε και στο χώρο του Marine, προσελκύοντας τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς και προσφέροντας στους πελάτες μας ένα ολιστικό service από εξειδικευμένα στελέχη σε κάθε κλάδο».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η Tack TMI Greece δημιουργεί την πρώτη ολοκληρωμένη εκπαιδευτική ακαδημία ανάπτυξης δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Τα τελευταία χρόνια, η πραγματικότητα στον ασφαλιστικό κλάδο αλλάζει καθημερινά. Οι οικονομικές εξελίξεις, η κλιματική κρίση, οι διαφορετικές ανάγκες και

“Έφυγε” η Νούλα Λαπατά

Με βαθειά θλίψη αναγγέλλουμε την απώλεια της Νούλας Λαπατά, συζύγου του παλαιού στελέχους της αγοράς και ιδρυτή της Ατλαντικής Ένωσης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»