Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Η Generali στηρίζει το μαραθώνιο του Βερολίνου

Δημοσίευση: 10/04/2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 ο GENERALI BERLIN HALF MARATHON,αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την στήριξη της ασφαλιστικής αγοράς στο δρομικό κίνημα.  Στον φετινό ημιμαραθώνιο έλαβαν συμμετοχή σχεδόν 40.000 δρομείς από 134 έθνη.

Ο Stefan Lehmann, Διευθύνων Σύμβουλος της Generali Deutschland AG, μόλις εγκαινίασε τον Ημιμαραθώνιο του GENERALI BERLIN HALF MARATHON 2024 και ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου χορηγίας τίτλου: «Είμαι ευτυχής που η Generali Deutschland κατάφερε να επεκτείνει τη δέσμευσή της ως χορηγός τίτλου του GENERALI BERLIN HALF MARATHON για άλλα τρία χρόνια. Μαζί με τον συνεργάτη μας SCC EVENTS GmbH, θέλουμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε αυτή τη διοργάνωση τα επόμενα χρόνια. Ο GENERALI BERLIN HALF MARATHON είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα  συγκεντρώνει κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες. Στη Generali συμμετέχουμε με περισσότερους από 100 συναδέλφους από οκτώ ευρωπαϊκές εθνικές εταιρείες. Μαζί, παίρνουμε θέση ως ασφαλιστής, εργοδότης και εταιρικός πολίτης, υπερασπιζόμενοι τη διαφορετικότητα, την ενσωμάτωση, την ποικιλία, τη δημοκρατία και την ανεκτικότητα. Θέλουμε επίσης να παρακινήσουμε τους ανθρώπους να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής. Το τρέξιμο προάγει τη σωματική και ψυχική υγεία και έχει έτσι προληπτική δράση έναντι των πιο κοινών διαδεδομένων ασθενειών».

Παρά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες για τα δεδομένα της γερμανικής πρωτεύουσας, και όχι μόνο, οι δρομείς εκμεταλλεύτηκαν τη γρήγοη διαδρομή και σημείωσαν πολύ καλούς χρόνους.

Νικητής ήταν ο Κενυάτης Daniel Ebenyo με επίδοση 59:30, ενώ ακόμα δύο συμπατριώτες του κάλυψαν την απόσταση κάτω από τα 60 λεπτά. Ο Amos Kurgat και ο Isaia Lasoi κέρδισαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στις γυναίκες η Tekle Muluat από την Αιθιοπία πήρε τη νίκη με 1:06:53. Η συμπατριώτισσά της Ftaw Zeray με 1:07:22 κέρδισε τη δεύτερη θέση, ενώ η Melat Kejeta κατέλαβε την τρίτη θέση.

Στον αγώνα σημαντική υπήρξε και η ελληνική συμμετοχή, με τον αριθμό να ανέρχεται στους 36.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»