Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Η ERGO Ασφαλιστική στηρίζει την ανάπτυξη και εξέλιξη των νέων μελών της

Δημοσίευση: 04/07/2024

Τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος ERGO Sales Agents Induction Program, το πρώτο εξάμηνο του 2024 ολοκλήρωσε η ERGO Ασφαλιστική, αφοσιωμένη στον στόχο της για την αναγνώριση και την ενδυνάμωση των δικτύων διαμεσολάβησης.

Το πρόγραμμα υποδοχής και ένταξης νέων συνεργατών στο δίκτυο εταιρικών συνεργατών της ERGO αποτελεί μέρος των ενεργειών της εταιρείας για την ενίσχυση των δικτύων της, αλλά και έμπρακτη απόδειξη ότι αναγνωρίζει την αξία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και στηρίζει την ανάπτυξη και εξέλιξη τους.

Στο 2ο ERGO Sales Agents Induction Program συμμετείχαν 25 νέοι Πράκτορες από όλη την Ελλάδα. Οι νέοι συνεργάτες της ERGO είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εταιρεία, τα τμήματα και τα στελέχη της, να εκπαιδευτούν στα προγράμματα και τις διαδικασίες, καθώς και να αντιληφθούν το μέγεθος του οργανισμού και τη σημασία της επαγγελματικής συνεργασίας με αυτόν.

Προτεραιότητα της ERGO αποτελεί πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού του εταιρικού της δικτύου. Για τον λόγο αυτό η ERGO θα συνεχίσει να επενδύει δυναμικά στην προσέλκυση και καθοδήγηση νέων και φιλόδοξων υποψηφίων, των οποίων κεντρική επιδίωξη είναι η διεκδίκηση και επίτευξη μιας πολλά υποσχόμενης επαγγελματικής σταδιοδρομίας, μέσω του προγράμματος που θέσπισε η εταιρεία την προηγούμενη χρονιά.

To 2023 εκπαιδεύτηκαν και εντάχθηκαν 55 νέοι συνεργάτες στο εταιρικό δίκτυο της ERGO, το οποίο συνεχίζει να στελεχώνεται συστηματικά από νέους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου 4μήνου του 2024 εντάχθηκαν ήδη 20 νέοι συνεργάτες.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης ενός ανταγωνιστικού και παραγωγικού δικτύου συνεργατών, η ERGO θεσπίζει και ένα νέο βραβείο παραγωγικότητας των Rookie συνεργατών που επιτυγχάνουν υψηλές αποδόσεις.

Το 3ο ERGO Sales Agents Induction Program προγραμματίζεται να υλοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2024, καθώς είναι σε εξέλιξη η ένταξη ακόμη περισσότερων νέων συνεργατών, εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2024.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»