Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Η εκδήλωση της Blue Aigaion στα Πωσειδώνια 2024

Δημοσίευση: 15/06/2024

Tην Δευτέρα 10/06/2024 πραγματοποίησε η Blue Aigaion στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (Yacht Club) στο Μικρολίμανο του Πειραιά, σε ένα χώρο με μεγάλη ιστορία στο χώρο της Ιστιοπλοΐας, εκδήλωση με την ευκαιρία λήξεως της διεθνούς εορτής της ναυτιλίας Ποσειδώνια 2024, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος συνεργατών, πελατών, εκπροσώπων του ναυτιλιακού κλάδου και ο κλαδικός τύπος.Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Διοίκηση της εταιρίας τον κ. Νικόλαο Βελλιάδη, την κ. Dominique Velliades και τον κ. Στέφανο Βελλιάδη αλλά και να ενημερωθούν από το έμπειρο προσωπικό της Blue Aigaion σχετικά με τις πολυετής και εδραιωμένες συνεργασίες που διατηρεί η εταιρεία τόσο στην Ελληνική όσο και στη ξένη αγορά καθώς και για την μεγάλη γκάμα των ασφαλιστικών προϊόντων που προσφέρει.

Η Blue Aigaion έχει εδραιώσει την παρουσία της στο χώρο, κατορθώνοντας να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρίες Μεσιτικής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, ικανοποιώντας τις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της με τα ανταγωνιστικότερα προγράμματα.

Η Blue Aigaion ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους για την προσέλευση και την θερμή τους υποστήριξη.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»