Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Η Allianz SE δημοσιεύει το Πληροφοριακό Δελτίο της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης για τις μετοχές της Ευρωπαϊκής Πίστης. Έναρξη περιόδου αποδοχής

Δημοσίευση: 04/07/2022

Η Allianz SE είχε ανακοινώσει τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους τη σύναψη ορισμένων Συμβάσεων Αγοραπωλησίας Μετοχών (“SPAs”) προκειμένου να αποκτήσει το 72% της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Ανώνυμος Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων («Ευρωπαϊκή Πίστη»).

Με την λήψη των αναγκαίων εγκρίσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος, την Επιτροπή Ανταγωνισμού και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η Allianz SE ανακοινώνει σήμερα την επίσημη δημοσίευση του Πληροφοριακού Δελτίου και την έναρξη της περιόδου αποδοχής για την Προαιρετική Δημόσια Πρόταση (ΠΔΠ) για τις υπόλοιπες μετοχές της Ευρωπαϊκής Πίστης. Η περίοδος αποδοχής της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου 2022  και 08:00πμ ώρα Ελλάδος και θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου 2022, με τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών.

Η συναλλαγή εντάσσεται στη στρατηγική του Ομίλου Allianz SE για την ανάπτυξη του δικτύου του, αξιοποιώντας το μέγεθος και την τεχνογνωσία του.

1] Πληροφοριακό Δελτίο (στην ελληνική γλώσσα)

[1] Επίσημη Ανακοίνωση (στην ελληνική γλώσσα)

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης: Όλες οι εξελίξεις για την πράσινη κάρτα και της διεθνή ασφάλιση αυτοκινήτων

Με μεγάλη επιτυχία το  Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης πραγματοποίησε στις 4 Απριλίου ενημερωτική συνάντηση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σύστημα της Διεθνούς Ασφάλισης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»