Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Η Algosystems συμμετέχει στο 2nd Cyber Security Conference Thessaloniki!

Δημοσίευση: 21/05/2024

H Algosystems, με τεράστια εμπειρία ως Solution Provider / System Integrator, μπορεί εδώ και πάνω από 30 χρόνια και ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στα τεχνολογικά «θέλω» των επιχειρήσεων. Είναι γνωστή χρόνια στην αγορά για την εξαιρετική δυνατότητα επίλυσης πολύπλοκων τεχνικών προκλήσεων, την ευελιξία της και την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση. Για αυτό άλλωστε άνω του 90% των πελατών της, την εμπιστεύονται σταθερά, ανά τα έτη.

Ο κ. Σταμάτης Μανδηλάς,  Head of Systems and Cybersecurity Services της εταιρείας, θα βρίσκεται ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου με την παρουσίασή του να έχει τίτλο «Exposed – The Ugly truth behind your Vulnerable Digital Existence ».

Το Cyber Security Conference 2024 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 2023, φέτος το Cyber Security Conference επιστρέφει ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία και επικαιροποιημένο για όλα όσα αφορούν το cyber security!

Το 2nd Cyber Security Conference θα λάβει χώρα την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 από τις 16.00 έως τις 21.00 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Εξασφαλίστε από εδώ μία από τις 200 δωρεάν θέσεις συμμετοχής!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου

Διοργάνωση: Innovation Media LP  / cybernews.gr

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Solo Travel: Συμβουλές & Προορισμοί

Ταξιδεύεις μόνος και ψάχνεις για τις καλύτερες συμβουλές και προορισμούς; Μην ανησυχείς, έχουμε τις απαντήσεις! Το solo travelling μπορεί να είναι απίστευτα απελευθερωτικό και

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»