Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Η AFRICA INSURANCE COMPANY (AIC) εισέρχεται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά μέσω ΕΠΥ

Δημοσίευση: 01/04/2023
Africa Insurance Company (AIC)

Έκπληξη για τον κλάδο αποτελεί η είσοδος μίας νέας ασφαλιστικής εταιρείας στην ελληνική αγορά (ΕΠΥ) αλλα αυτή τη φορά από ….την αφρικανική ήπειρο!

Η AFRICA INSURANCE COMPANY έχει ήδη λάβει αριθμό μητρώου από την Τράπεζα της Ελλάδος και ξεκινάει τις εργασίες της από τον ερχόμενο Μάϊο. Η έδρα της εταιρείας θα είναι στην οδό Συγγρού στην Αθήνα και θα αναπτυχθεί μέσω δικτύου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ανά τη χώρα.

Μάλιστα, οι πρώτες μεταγραφές στελεχών έχουν ήδη κλείσει με τα ονόματα που θα προΐστανται του εγχειρήματος να αποτελούν έκπληξη καθώς προέρχονται από δύο μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες!

Η Africa Insurance Company (AIC) είναι μια ιδιωτική Επαγγελματική Ασφαλιστική Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1994 σύμφωνα με την Αδειοδότηση και Εποπτεία της Επιχειρηματικής Διακήρυξης Ασφαλίσεων Νο. 8/1994 και τον εμπορικό κωδικό της Αιθιοπίας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε με πλήρως καταβεβλημένο κεφάλαιο 30 εκατομμυρίων Αιθιοπικών Birr και η κεφαλαιακή βάση που χρησιμοποιεί η AIC την καθιστά την Ισχυρότερη Ιδιωτική Ασφαλιστική Εταιρεία στη Χώρα.

Παρόλο που η AIC είναι μια νέα εταιρεία, το προσωπικό της που υλοποιεί τις καθημερινές δραστηριότητες της εταιρείας διαθέτει υψηλά προσόντα στις συγκεκριμένες εργασίες τους, γεγονός που της επέτρεψε να παρέχει αποτελεσματικές υπηρεσίες στους πελάτες της.

Το εταιρικό σύνθημα «Δέσμευση στην αριστεία και τις ποιοτικές υπηρεσίες» έχει προσαρμοστεί αμέσως μετά την έναρξη της λειτουργίας του, ως κατευθυντήρια αρχή σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων της AIC και σύμφωνα με πληροφορίες θα υιοθετηθεί και στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η εταιρεία θα ξεκινήσει την δραστηριότητά της στους κλάδους οχημάτων, περιουσίας και υγείας και εντός του 2024 θα ασκήσει και τους κλάδους Νομικής Προστασίας και Οδικής Βοήθειας.

Δείτε εδώ σχετική αναφορά για την αξιοπιστία της Africa Insurance Company από γνωστό youtuber: https://www.youtube.com/watch?v=nkluN3ToIyQ

Μάθετε περισσότερα για την Africa Insurance Company από την ελληνική ιστοσελίδα www.africainsurancegreece.gr καθώς και από την κεντρική ιστοσελίδα της στην Αφρική https://africainsurancesc.com/

Για περισσότερες πληροφορίες όπως επίσης και για αίτημα έναρξης συνεργασίας με την Ν1 Αφρικανική ασφαλιστική εταιρεία μπορούν να αποστέλλουν τα email τους στο theloafricainsurance.gr.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η Tack TMI Greece δημιουργεί την πρώτη ολοκληρωμένη εκπαιδευτική ακαδημία ανάπτυξης δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Τα τελευταία χρόνια, η πραγματικότητα στον ασφαλιστικό κλάδο αλλάζει καθημερινά. Οι οικονομικές εξελίξεις, η κλιματική κρίση, οι διαφορετικές ανάγκες και

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»