Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Hoolie Pet Insurance: 1η θέση στα Startupper Awards 2023 στην κατηγορία “Pet insurance”

Δημοσίευση: 06/12/2023
Hoolie Pet Insurance, Startupper Awards

Η Hoolie Pet Insurance, η μόνη εταιρεία ασφάλισης κατοικίδιων που αποτελεί την Ελληνική Εκπροσώπηση στο Pet Insurance & Micro Insurance στην θερμοκοιτίδα των Startups εταιρειών στην πρωτοβουλία Elevate Greece, πήρε το πρώτο βραβείο  στα Startupper Awards 2023 στην κατηγορία “Pet insurance.”

Η Hoolie Pet Insurance θέτει την τεχνολογία στο πλευρό της υγείας και της ευημερίας των κατοικίδιων και φέρνει τη διάγνωση μέσω τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) στην Ελλάδα, Κύπρο και από το 2024 και σε πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, αναλαμβάνοντας την εκπροσώπηση από την κορεατική TTcare.

Hoolie Pet Insurance: 1η θέση στα Startupper Awards 2023 στην κατηγορία “Pet insurance"

Είναι η πρώτη φορά που θα γίνεται underwriting μέσω τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) για την προάσπιση της υγειάς των αγαπημένων μας τετράποδων φίλων.

Στις προσέχεις ημέρες θα μπορούν  ο γονείς κατοικίδιων να λάβουν μια πρώτη διάγνωση από το σπίτι μέσω ενός δίλεπτου βίντεο που θα καταγραφεί τα μάτια του κατοικίδιου ή το δέρμα σε σημεία τομής όπως οι πατούσες και το εσωτερικό τον αυτιών και θα δίνει απάντηση για ασθένειες που το κατοικίδιο έχει ήδη, ή έχει την προδιάθεση να εμφανίσει στο μέλλον με ακρίβεια 90%.

Οι άνθρωποι της Hoolie τονίζουν ότι σε καμία περίπτωση η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) δεν μπορεί να αντικαταστήσει τους κτηνίατρους και το τόσο σημαντικό έργο τους!

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την εξαιρετική καθημερινή δουλειά,  με κύριο γνώμονα την προάσπιση της Φιλοζωικής Παιδείας και την ευμάρεια των πιο πιστών μας φίλων!

Hoolie Pet Insurance: 1η θέση στα Startupper Awards 2023 στην κατηγορία “Pet insurance"

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»