Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Hellas Direct: Νέες καλύψεις για τα προγράμματα αυτοκινήτου και μηχανής μέσω του πρακτορειακού δικτύου!

Δημοσίευση: 28/03/2024

Με τέσσερις νέες καλύψεις ενισχύει τα ασφαλιστικά της προγράμματα για αυτοκίνητο και μηχανή η Hellas Direct. Στόχος της είναι η ακόμα ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και η παροχή πιο ολοκληρωμένων ασφαλιστικών προϊόντων.

Η πρώτη κάλυψη προσφέρεται στα συμβόλαια ανεξαρτήτως καναλιού διανομής ενώ οι άλλες τρεις διαφοροποιούν και αναβαθμίζουν τα ασφαλιστικά προγράμματα του πρακτορειακού δικτύου.

HD αποζημίωση εκτός φιλικού διακανονισμού

Η κάλυψη «HD αποζημίωση εκτός φιλικού διακανονισμού» συμπεριλαμβάνεται πλέον σε όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα της Hellas Direct για αυτοκίνητα και μηχανές και αφορά όλα τα συμβόλαια, είτε διατίθενται μέσω των φυσικών δικτύων είτε μέσω του direct καναλιού.

Η εταιρία κάνει πιο άμεση την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της σε περίπτωση ζημιάς και πιο εύκολη την αποζημίωσή τους αν εμπλακούν σε ατύχημα με όχημα εκτός φιλικού διακανονισμού. Με την κάλυψη αυτή η Hellas Direct αναλαμβάνει την αποζημίωση των ασφαλισμένων, όπως θα έκανε αν το τρίτο όχημα ήταν ασφαλισμένο εντός φιλικού, προχωρώντας η ίδια στη συνέχεια όλες τις απαραίτητες συνεννοήσεις.
Η κάλυψη αφορά ζημιές εκτός φιλικού διακανονισμού, με ξεκάθαρη υπαιτιότητα του τρίτου οχήματος και επισκευή σε ένα από τα συνεργαζόμενα με την Hellas Direct συνεργεία.

Τρεις καλύψεις στα πακέτα «All Star»

Με τις άλλες τρεις καλύψεις, η Hellas Direct διαφοροποιεί ακόμα περισσότερο τα ασφαλιστικά προϊόντα «All Star», που διανέμονται μέσω του φυσικών δικτύων.
Στα προγράμματα Blue, Silver και Gold προστίθεται η κάλυψη «Απώλεια εγγράφων», που καλύπτει δαπάνες επανέκδοσης προσωπικών εγγράφων σε περίπτωση που κλαπούν μέσα από το ασφαλισμένο όχημα.

Στα προγράμματα Silver και Gold προσφέρονται άλλες δύο καλύψεις, η «Εγγύηση αξίας» και η «Απώλεια κλειδιών». Η «Απώλεια κλειδιών» καλύπτει αποζημίωση του οδηγού για το κόστος αντικατάστασης των κλειδιών του οχήματός του αν κλαπούν, χαθούν ή δεν λειτουργούν αλλά και το κόστος του κλειδαρά αν ο οδηγός κλειδωθεί έξω από το όχημά του.

Η «Εγγύηση αξίας» είναι μια πολύ σημαντική για καινούργια αυτοκίνητα κάλυψη, καθώς διασφαλίζει στον οδηγό πως, σε περίπτωση κλοπής ή ολικής καταστροφής του αυτοκινήτου του, θα αποζημιωθεί στην αξία αγοράς του. Συγκεκριμένα, η «Εγγύηση Αξίας» θα συμπληρώσει στην αποζημίωση τη διαφορά ανάμεσα στην αξία αγοράς και την εμπορική αξία που θα έχει το όχημα όταν χρειαστεί να ενεργοποιηθεί η κάλυψη. Αφορά οχήματα που ασφαλίζονται μέσα σε έναν χρόνο από την 1η ημερομηνία κυκλοφορίας τους και ισχύει για τρία χρόνια.

Οι νέες καλύψεις παρέχονται ήδη από τον Ιανουάριο στα νέα συμβόλαια και από τον Μάρτιο και στις ανανεώσεις συμβολαίων.

Νίκος Βιδάκης: Η Hellas Direct Συμπορεύεται με την Τεχνολογία για την Βέλτιστη Εξυπηρέτηση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως ο κ. Νίκος Βιδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της H.D είχε μιλήσει κατά τη διάρκεια του Thessaloniki Insurance Conference για τις πρωτοπόρες πρακτικές και τεχνολογικές λύσεις της εταιρείας όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών αλλα και του πρακτορειακού δικτύου. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις νέες πλατφόρμες της εταιρείας οι οποίες προσφέρουν όλα τα κατάλληλα εργαλεία στους συνεργάτες προκειμένου όλη η διαδικασία της αποζημίωσης να γίνεται ευκολότερα και ταχύτερα.

Ο νέος επενδυτής και η επιπλέον χρηματοδότηση 30 εκατ. ευρώ

Εν το μεταξύ, η Hellas Direct συνεχίζει να αναπτύσσεται και με ένα νέο γύρο χρηματοδότησης καλωσορίζει την ETF Partners.

Ο βρετανικός επενδυτικός οργανισμός διαχειρίζεται κεφάλαια που προέρχονται από θεσμικούς επενδυτές, παγκόσμιες εταιρίες και οικογενειακά γραφεία ενώ επενδύει σε εταιρίες τεχνολογίας που κάνουν τη διαφορά σε ένα μοντέλο που αποκαλεί «βιωσιμότητα μέσω καινοτομίας». Αξίες με βάση τις οποίες αναπτύσσεται και εξελίσσεται και η Hellas Direct.

Η ETF Partners προστίθεται στη μακρά λίστα κορυφαίων επενδυτών που στηρίζουν ήδη την Hellas Direct: την Portage Ventures, τον Διεθνή Χρηματοδοτικό Οργανισμό (IFC – μέλος του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας), την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΙΒ), την Endeavor Catalyst και γνωστά οικογενειακά γραφεία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των Jon Moulton και Lord O’ Neill.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»