Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Groupama Ασφαλιστική: Ταξίδι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για το Δίκτυο Αποκλειστικής Συνεργασίας της Εταιρίας

Δημοσίευση: 22/09/2023
Groupama Ασφαλιστική: Ταξίδι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για το Δίκτυο Αποκλειστικής Συνεργασίας της Εταιρίας

Η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε πρόσφατα ταξίδι επιβράβευσης στο μαγευτικό Ρίο Ντε Τζανέιρο,  το διάστημα 31 Αυγούστου – 6 Σεπτεμβρίου, για τα μέλη του Αποκλειστικού Δικτύου Συνεργατών της, επιβραβεύοντάς τους για τις υψηλές αποδόσεις που παρουσίασαν τον προηγούμενο χρόνο.

Στη διάρκεια της επίσκεψής τους στη «θαυμάσια πόλη» (Cidade Maravilhosa), το Ρίο, οι συνεργάτες αποκλειστικής συνεργασίας της Groupama Ασφαλιστικής είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία, να ξεναγηθούν στις ιδιαίτερες ομορφιές της πόλης και να μυηθούν στην τοπική κουλτούρα.

Το ταξίδι ξεκίνησε με την ανάβαση στο όρος Κοκροβάντο, στην κορυφή του οποίου δεσπόζει το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή, ένα από τα επιβλητικότερα σύγχρονα χριστιανικά μνημεία στον κόσμο και σύμβολο της πόλης. Στη συνέχεια του ταξιδιού τους, οι συνεργάτες της Grοupama Ασφαλιστικής περιηγήθηκαν στον Καθεδρικό ναό, το αυτοκρατορικό παλάτι, την πλατεία Praca XV, το μνημειώδες Casa Franca-Brasil που πλέον χρησιμοποιείται ως εκθεσιακός χώρος μοντέρνας τέχνης, ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για άλλη μία φορά την εκπληκτική θέα της πόλης από ψηλά, από τον Λόφο της Ζάχαρης.

Τη φετινή αποστολή συνόδευσαν ο Γενικός Διευθυντής της Grοupama Ασφαλιστικής,   κ. Χρήστος Κάτσιος, ο Εμπορικός Διευθυντής της Grοupama Ασφαλιστικής, κ. Ευάγγελος Οικονομόπουλος και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Η Groupama Ασφαλιστική καλλιεργεί διαχρονικά στενούς δεσμούς εμπιστοσύνης και υποστήριξης με το Δίκτυο Αποκλειστικής Συνεργασίας της, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των Συνεργατών, οι οποίες συμβάλλουν στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων της εταιρείας, πάντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της και το κορυφαίο επίπεδο των υπηρεσιών της.

Groupama Ασφαλιστική: Ταξίδι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για το Δίκτυο Αποκλειστικής Συνεργασίας της Εταιρίας

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Κλήμης Δημαρχιάδης (ΠΑΝΟΡΜΟΣ): Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) αποτελούν περίπου το 96% των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα

Γράφει ο Κλήμης Δημαρχιάδης, Πρόεδρος Συνεργατικού Σχήματος Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ΠΑΝΟΡΜΟΣ, Επικεφαλής Επιμελητηριακού Συνδυασμού «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου «Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»