Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Γενική Συνέλευση ΣΕΣΑΕ: Απολογισμός Δ.Σ. και δράσεις του 2023

Δημοσίευση: 12/02/2024
ΣΕΣΑΕ, Γενική Συνέλευση

Με επιτυχία, και με τη συμμετοχή των Μελών, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση  του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΣΑΕ), κατά τη διάρκεια της οποίας οι κ. Ι. Βασιλάτος, Πρόεδρος και Ε. Τσαούσης, Γραμματέας του Σ.Ε.Σ.Α.Ε., παρουσίασαν τον απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου και τις δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν το 2023, χρονιά αφιερωμένη τόσο στην ενημέρωση των Μελών μας για τις δράσεις του ESG, αλλά και εορτασμού των 90 χρόνων λειτουργίας μας.

Γενική Συνέλευση ΣΕΣΑΕ: Απολογισμός Δ.Σ. και δράσεις του 2023

Ειδική αναφορά έγινε στη σημαντική συμβολή των Μελών των Επιτροπών, των συνεργατών και των Χορηγών του Συνδέσμου, η υποστήριξη των οποίων εξασφάλισε την ολοκλήρωση του διευρυμένου  πλάνου εκδηλώσεων του Συνδέσμου για το 2023.

Γενική Συνέλευση ΣΕΣΑΕ: Απολογισμός Δ.Σ. και δράσεις του 2023

Οι Πρόεδροι των Επιτροπών κ. Λ. Πέτροβας, Ε. Κούτης και Κ. Βούλγαρης αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες που έλαβαν για την υλοποίηση του έργου τους.

Ιδιαίτερες στιγμές ήταν η βράβευση των επιτυχόντων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης ασφαλιστικών στελεχών σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο παρουσίασε ο αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. κος Κ. Σαΐας και η παρέμβαση του κ. Αλέξανδρου Θεοδωρίδη, εκπροσώπου της οργάνωσης Μπορούμε.

Γενική Συνέλευση ΣΕΣΑΕ: Απολογισμός Δ.Σ. και δράσεις του 2023

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης έληξαν με την έγκριση του προγράμματος δραστηριοτήτων για το 2024 και όλων των θεμάτων της ατζέντας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ανάλυσέ το, νοσηλεία, δημόσιο νοσοκομείο

Δείτε ξανά το “Ανάλυσέ το!” (video): Περιστατικό σε Δημόσιο Νοσοκομείο – Τι πληρώνει ο ασφαλισμένος στον ΕΟΠΥΥ;

Δείτε ξανά το επεισόδιο της Δευτέρας της εκπομπής «Ανάλυσέ το», με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers! Στην εκπομπή

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»