Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ευρωπαϊκή Πίστη: Βραβεύεται για 8η συνεχόμενη χρονιά από το EBEN, λαμβάνοντας την ανώτατη διάκριση

Δημοσίευση: 15/12/2021

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. διακρίθηκε για ακόμα μία χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR, για το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας. Όπως και πέρυσι η Εταιρία τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση «Olympic Kotinos Wreath». Το γεγονός αυτό, καθιστά την Ευρωπαϊκή Πίστη τη μοναδική Ασφαλιστική Εταιρία που βραβεύεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε μέσω ψηφιακής πλατφόρμας και την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι οργανισμών με δράση στον τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Επιχειρηματικής Ηθικής και εξέχοντα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και του EBEN.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR, εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005.

Στόχος του EBEN GR είναι να προωθήσει την ηθική και την αριστεία στις επιχειρήσεις, να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις δεοντολογικές προκλήσεις στην παγκόσμια αγορά και να διευρύνει τη δυνατότητα διαλόγου για τον ρόλο των επιχειρήσεων στην κοινωνία.

Το σημαντικό βραβείο «Olympic Kotinos Wreath» παρέλαβε ο κ. Γιώργος Γκούσκος, Προϊστάμενος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών της Εταιρίας, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Το γεγονός πως η Εταιρία μας βραβεύεται για 8η συνεχόμενη χρονιά με την ανώτατη τιμητική διάκριση από το Ινστιτούτο, αφενός μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς επιβραβεύεται η συλλογική προσπάθεια του ανθρώπινου δυναμικού μας, αφετέρου μας δημιουργεί ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε να πράττουμε με ακεραιότητα και ηθική, απέναντι στις καθημερινές επιχειρηματικές προκλήσεις που παρουσιάζονται».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η αχίλλειος πτέρνα των επιχειρήσεων; Οι επιθέσεις που προέρχονται από κινητές συσκευές. Πώς να προετοιμάσετε την επιχείρησή σας

Στην εποχή μας, οι χρήστες smartphones έρχονται αντιμέτωποι με διάφορες απειλές, όπως πχ  ψεύτικες ιστοσελίδες που προσφέρουν κακόβουλες εφαρμογές για

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»