Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Euroins Ελλάδος υποστηρίζει χορηγικά την Καλαθοσφαίριση της Παναχαϊκής

Δημοσίευση: 25/01/2024
Euroins Ελλάδος

Η Euroins Ελλάδος διευρύνει τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί στη χώρα μας προχωρώντας στη χορηγική υποστήριξη του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης.

Αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2024, η χορηγική υποστήριξη της Euroins περιλαμβάνει το ανδρικό τμήμα -το οποίο αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, καθώς και στο εφηβικό και παιδικό τμήμα.

Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση αποτελεί το πλέον αναγνωρισμένο σωματείο στη Αχαΐα και αριθμεί περισσότερα από 130 χρόνια σημαντικής δράσης στον χώρο του αθλητισμού. Στο τμήμα της Καλαθοσφαίρισης αγωνίζονται συνολικά 150 αθλητές, εκ των οποίων 135 παιδιά.

Ο Διευθυντής της Euroins Ελλάδος Αθανάσιος Ι. Σμυρνής δήλωσε σχετικά: «Η Εταιρεία μας παραμένει προσηλωμένη στο τρίπτυχο Περιβάλλον–Κοινωνία–Διακυβέρνηση (ESG) διευρύνοντας τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας με έμφαση στον αθλητισμό. Η Αχαΐα αποτελεί βασικό πυλώνα της παρουσίας της Euroins στην Ελλάδα και, με την νέα μας αυτή δράση, επιβεβαιώνουμε τη σταθερή υποστήριξή μας στις τοπικές κοινωνίες της περιοχής».

Ο Πρόεδρος της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης Κος Παναγιώτης Σεμιτέκολος δήλωσε:

«Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή και ο μεγάλος Ασφαλιστικός Όμιλος EUROINS ενώνουν σαν δύο μεγάλα brand τις δυνάμεις τους. Η Παναχαϊκή Γυμναστική ‘Ένωση θα συνεργάζεται  με μία ταχέως, στο χώρο των ασφαλειών, αναπτυσσόμενη εταιρεία. Ευχαριστούμε την EUROINS για την χορηγία της στην Παναχαϊκή με τη βεβαιότητα ότι στο μέλλον θα έχουμε από κοινού ακόμα περισσότερες και δυνατότερες συνέργειες.»

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Το Family Business Forum της KPMG, το συνέδριο θεσμός στο πεδίο των οικογενειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα επιστρέφει στις 23 Απριλίου για 9η χρονιά

Κορυφαίοι επιχειρηματίες και ομιλητές με εξειδίκευση σε θέματα οικογενειακών επιχειρήσεων θα συζητήσουν στο συνέδριο σημαντικά θέματα όπως η διακυβέρνηση, η

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»