Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Η Eurocover ανεβάζει ταχύτητα!

Δημοσίευση: 13/10/2023
Eurocover, διαγωνισμός πωλήσεων

Τον ερχόμενο Δεκέμβρη η Eurocover Insurance Ltd συμπληρώνει 5 χρόνια από την ίδρυση της.  Τους τελευταίους 18 μήνες η ομάδα της Eurocover έχει προχωρήσει αθόρυβα και μεθοδικά σε σημαντικές προσθήκες και αλλαγές που ως αποτέλεσμα είχαν την ακόμα πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των συνεργατών της καθώς και την αύξηση των επιλογών ασφάλισης για τους ασφαλισμένους.   

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους συνιδρυτές της εταιρείας, κ. Γιώργο Ποντίκη και κ. Γιώργο Τσακίρη μας ανέφεραν τα εξής:

«Συμπληρώνουμε φέτος 5 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και κερδοφορίας, με μηδενικό δανεισμό. Όταν ξεκινήσαμε, λίγοι πίστεψαν το εγχείρημα μας. Σύντομα όμως, όλοι διαπίστωσαν τη δυναμική της εταιρείας. Εκατοντάδες ευχαριστημένοι συνεργάτες και αύξηση παραγωγής σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, καλές απολαβές, ξεκάθαρος και δίκαιος κανονισμός πωλήσεων ήταν από την αρχή παρόντες. 

Ωστόσο, τα τελευταία 5 χρόνια η αγορά μας έχει αλλάξει. Ενδεικτικά αναφέρουμε, εταιρείες αποχώρησαν, άλλες βλέπουν διστακτικά την παραμονή τους στην ιδιόμορφη ελληνική ασφαλιστική αγορά, κάποιες εξαγοράστηκαν, ενώ υπήρξαν εξαγορές και σε επίπεδο πρακτόρων και είχαμε και είσοδο ασφαλιστικής σε πρακτορειακό σχήμα.

Αυτή η τάση θα συνεχιστεί. Τα ακραία φυσικά φαινόμενα απασχολούν όλο και περισσότερους, ενώ έχει αρχίσει να συζητείται η αναγκαιότητα της ασφάλισης για τις κατοικίες. Τα ασφάλιστρα στο αυτοκίνητο παραμένουν, παρά τις αυξήσεις, σε επικίνδυνα χαμηλό σημείο και αυτό είναι κάτι που θα το βρούμε μπροστά μας σύντομα. 

Λαμβάνοντας υπόψη, μεταξύ άλλων, αυτά τα δεδομένα έχουμε σχεδιάσει το πλάνο μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Ως Eurocover βρισκόμαστε σε πιο ώριμο στάδιο, προωθώντας νέα πιο ολοκληρωμένα ασφαλιστικά πακέτα, στηριζόμενοι στους συνεργάτες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. 

Ιδιαίτερα όμως για τους συνεργάτες που είναι δυναμικά κοντά μας και τοποθετούν την παραγωγή τους όχι ευκαιριακά αλλά από επιλογή, έχουμε ετοιμάσει νέες παροχές και κίνητρα που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα. 

Σήμερα, μας δίνεται η ευκαιρία να αναφέρουμε το πρώτο από αυτά, και αναφερόμαστε στο νέο, ιδιαίτερο, διαγωνισμό πωλήσεων Eurocover. 

Όπως λέει και το όνομα του, αφορά 5 ταξίδια σε 5 ηπείρους, ένα κάθε χρόνο. 

Το πρώτο ταξίδι μας που αφορά την Ευρώπη, θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2024 και θα ταξιδέψουμε στην Πράγα και το Βερολίνο, ενώ το επόμενο μας ταξίδι θα γίνει στην ήπειρο της Αμερικής και ειδικότερα την Καραϊβική! Ακολουθούν Ασία, Αφρική, Ωκεανία!! 

Η χρηματοδότηση όλων των ταξιδιών γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την Eurocover χωρίς τη συμμετοχή στο κόστος καμίας από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές. 

Αυτό αποτελεί συνειδητή επιλογή μας, ώστε οι συνεργάτες μας να είναι ελεύθεροι να τοποθετήσουν την παραγωγή τους όπου αυτοί επιθυμούν. Από όσο μπορούμε να θυμόμαστε, είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνεται κάτι αντίστοιχο, τουλάχιστον σε επίπεδο πρακτόρευσης ασφαλιστικών εταιρειών. Και φυσικά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό. 

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του διαγωνισμού μας είναι ότι η παραγωγή που τοποθετεί ο συνεργάτης μας για την επίτευξη του στόχου για το πρώτο ταξίδι μας, προσμετράται και για τα επόμενα ταξίδια. Με απλά λόγια, επιβραβεύεται η διατηρησιμότητα. Αναλυτικές βέβαια οδηγίες, θα σταλούν στο δίκτυο μας. Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους ένα καλό κλείσιμο έτους και μία ακόμη καλύτερη νέα παραγωγική χρονιά»

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»