Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

ERGO Ασφαλιστική: 47 νέοι και νέες παραβρέθηκαν στο 2ο ERGO Business Day

Δημοσίευση: 29/01/2024
2ο ERGO Business Day

Η ERGO Ασφαλιστική, μια από τις ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου, διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ERGO Business Day σε συνεργασία με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Ο θεσμός αυτός αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για φοιτητές, απόφοιτους σχολών και νέους επαγγελματίες να έρθουν στα κεντρικά γραφεία της ERGO για να γνωρίσουν τον οργανισμό και τα στελέχη του από κοντά.

Στο ERGO Business Day συμμετείχαν 47 νέες και νέοι δράττοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη στρατηγική και τις δραστηριότητες της εταιρείας, για τις ευκαιρίες απασχόλησης σε αυτήν καθώς και να συζητήσουν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Νίκο Αντιμησάρη και πολλά στελέχη του οργανισμού.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν παρουσιάσεις για θέματα όπως η ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα, οι τάσεις στην ασφάλιση, οι τομείς απασχόλησης σε μια ασφαλιστική εταιρεία αλλά και να μάθουν πρακτικές συμβουλές για τον τρόπο σύνταξης και υποβολής του βιογραφικού τους σημειώματος. Είχαν επίσης την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με στελέχη από τομείς όπως Marketing, Πωλήσεις, Underwriting, Οικονομικές Υπηρεσίες, Data Analytics και Human Resources. Παράλληλα, συμμετείχαν σε ένα case study με σκοπό να εξοικειωθούν με τις λειτουργίες της ERGO και να συνεργαστούν πάνω σε ένα ρεαλιστικό σενάριο, με τη νικήτρια ομάδα να κερδίζει  ένα  Breakfast με τον CEO, κ. Νίκο Αντιμησάρη.

2ο ERGO Business Day

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε ένα quiz με γενικές ερωτήσεις για την εταιρεία, με έπαθλο για τον νικητή ένα mentoring session με στέλεχος του οργανισμού. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά δώρα από την ΕRGO.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το ΕRGO Business Day συνεχίζει να είναι μία επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία προσελκύει όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μία ολοκληρωμένη εικόνα για τον ασφαλιστικό κλάδο, το εργασιακό μας περιβάλλον και τις ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, ώστε να τους βοηθήσουμε να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για την επαγγελματική τους πορεία», δήλωσε η κ. Χρυσούλα Κολέτσου, Talent Acquisition & Employer Branding Specialist της ΕRGO Ασφαλιστικής.

«Για εμάς στην ΕRGO, η υποστήριξη των νέων ανθρώπων στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα και η διοργάνωση του ΕRGO Business Day μας δίνει τη δυνατότητα να προβάλουμε τον ασφαλιστικό κλάδο και την ΕRGO, βοηθώντας τους νέους να ανακαλύψουν τον συναρπαστικό κόσμο της ασφάλισης.» δήλωσε η κ. Ελισάβετ Κοκκίνου, Διευθύντρια Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕRGO Ασφαλιστικής.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»