Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Έρχεται το Ioannina Insurance Conference!

Δημοσίευση: 07/07/2024

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες, σχήματα διαμεσολάβησης και θεσμικοί φορείς δίνουν ραντεβού στα Ιωάννινα  την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024!

Με ιδιαίτερη τιμή η Innovation Media, το insuranceforum.gr και το περιοδικό ΤΗΕ INSURER ανακοινώνουν την διεξαγωγή του 4nd Ioannina Insurance Conference 2024 σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Ασφαλιστών Ηπείρου.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024, απογευματινές ώρες, στο ξενοδοχείο Du Lac.

Το συνέδριο, το οποίο διεξάγεται για 4η χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων, έχει ώς στόχο την δικτύωση αλλα και την ενημέρωση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου καθώς και την ανταλλαγή απόψεων για την πορεία του κλάδου.

Όλοι οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου αλλά και για τις γενικότερες εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Το συνέδριο θα πλαισιώσουν υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, τα οποία θα αναλύσουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα και θα απαντήσουν σε ερωτήματα των παρευρισκόμενων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ενεργό ρόλο θα έχουν τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Ασφαλιστών Ηπείρου, τα οποία θα ενημερώσουν τους συνέδρους για τις υφιστάμενες αλλα και μελλοντικές δράσεις του σωματείου, καθώς και για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την ασφαλιστική αγοράς σε τοπικό επίπεδο.

Ο σκοπός του συνεδρίου είναι διπλός, αφενός η σε βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και η ελεύθερη δημόσια συζήτηση για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Στρογγυλό τραπέζι συζήτησης

Εκτός των ομιλιών, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πάνελ συζήτησης με ανθρώπους του κλάδου, οπού και θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους.

Οι καινοτομίες του φετινού συνεδρίου!

NFC Sponsors Spots: Όλοι οι σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν λήψη του ενημερωτικού υλικού του συνεδρίου στο κινητό τους ανέπαφα και γρήγορα μέσω της τεχνολογίας NFC !

QR Code spots: Ο κάθε σύνεδρος θα μπορεί να σκανάρει με το κινητό του το ειδικό ταμπελάκι που θα βρίσκεται στη ροτόντα του και να βρει χρήσιμες πληροφορίες για το συνέδριο, για τους χορηγούς, το αναλυτικό πρόγραμμα κλπ.

Σταθερά, για 4η χρονιά το Ioannina Insurance Conference στοχεύει στην αξιόπιστη ενημέρωση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου για τις τρέχουσες εξελίξεις, τις προκλήσεις αλλα και τις προοπτικές που ανοίγονται.

Το Ioannina Insurance Conference διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ)

Οι χορηγοί καθώς και  η  αναλυτική ατζέντα του συνεδρίου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ χωρίς την υποχρέωση προεγγραφής

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην Innovation Media, email: info@innovationmedia.gr, τηλ.:6941 665405 (υπεύθυνος κ. Αριστείδης Βασιλειάδης)

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»