Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Εκδηλώσεις σε Ρόδο και Μυτιλήνη διοργάνωσε η Euroins Ελλάδος για τα καινούργια προϊόντα HomeSafe & KeepSafe

Δημοσίευση: 18/05/2023
Euroins Ελλάδος, νέα προϊόντα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες στη Ρόδο και τη Μυτιλήνη η Euroins Ελλάδος στο πλαίσιο της ενημέρωσης των συνεργατών της για τα νέα ασφαλιστικά προϊόντα που λανσάρει στην ελληνική αγορά.

Στις παρουσιάσεις συμμετείχαν επιλεγμένοι συνεργάτες της Εταιρείας στα δύο νησιά, καθώς και κορυφαία στελέχη της διοίκησης με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Evgeny Ignatov, τον Αναπληρωτή Διευθυντή κ. Αθανάσιο Ι. Σμύρνη και τον Επιχειρησιακό Διευθυντή κ. Αλέξανδρο Σκλήρη. Μέρος στις συναντήσεις έλαβαν, επίσης, υψηλόβαθμα στελέχη από το Εμπορικό Τμήμα, το Τμήμα Underwriting και το Τμήμα Διαχείρισης Ζημιών.

Το ενδιαφέρον των συνεργατών της Euroins επικεντρώθηκε στα δύο νέα προϊόντα των κλάδων Περιουσίας και Προσωπικού Ατυχήματος. Πρόκειται για τα προϊόντα ασφάλισης κατοικίας «HomeSafe» και προσωπικού ατυχήματος «KeepSafe» που θα προστεθούν τις ερχόμενες ημέρες στην γκάμα προσφερόμενων προϊόντων της Euroins.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, η Εταιρεία αντάλλαξε απόψεις με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αναφορικά τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε τοπικής ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και τις ευρύτερες τάσεις και προοπτικές όπως διαμορφώνονται στον εγχώριο κλάδο. Η Euroins ενημέρωσε, επίσης, τους συνεργάτες της για τη δυναμική και εύρωστη ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά και παρουσίασε τα σχέδιά της σχετικά με τα επόμενα βήματά που σχεδιάζει στην χώρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, κ. Evgeny Ignatov, δήλωσε σχετικά: «H Euroins συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της στην Ελλάδα, τόσο μέσω του εμπλουτισμού των προσφερόμενων προϊόντων μας όσο και μέσω της διεύρυνσης των συνεργασιών μας με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ανά τη χώρα. Οι συνεργάτες μας, μαζί με τους πελάτες μας, βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας με στόχο την αξιόπιστη και αποδοτική κάλυψη κάθε ασφαλιστικής ανάγκης των ασφαλισμένων. Στηριζόμαστε και επενδύουμε σε μια win-win σχέση με τους συνεργάτες μας και, για τον λόγο αυτό, βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό τους».

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»