Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023

Η ΕΑΕΕ υποστηρίζει το έργο της Τροχαίας Αττικής με τη δωρεά αλκοολομέτρων

ΕΑΕΕ, Τροχαία Αττικής

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) , έχοντας ως προτεραιότητα την  πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, αναλαμβάνει εδώ και χρόνια πρωτοβουλίες και δράσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό, σε αναγνώριση του κρίσιμου ρόλου της Τροχαίας στην οδική ασφάλεια προχώρησε σε δωρεά αλκοολομέτρων στη Διεύθυνση της Τροχαίας Αττικής για την ενίσχυση του έργου της.

Η επίσημη παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου στα γραφεία της ΕAΕΕ, παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Αυτοκινήτων, κ. Δημήτριου Ζορμπά, της Γενικής Διευθύντριας της ΕAΕΕ, κ. Ελίνας Παπασπυροπούλου, του Ταξίαρχου, Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής κ. Χ. Παπαφιλίππου και στελεχών της Τροχαίας Αττικής και της ΕAΕΕ.

Η ΕΑΕΕ υποστηρίζει το έργο της Τροχαίας Αττικής με τη δωρεά αλκοολομέτρων

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης των αλκοολομέτρων, o κ. Δημήτριος Ζορμπάς τόνισε: «Ο ασφαλιστικός κλάδος επιθυμεί να συμβάλει ενεργά στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας και προσδοκά μακροχρόνια συνεργασία με την Tροχαία για την επίτευξη του κοινού στόχου. Με τη σημερινή δωρεά επιθυμούμε να ενισχύσουμε το έργο της Tροχαίας και ελπίζουμε να δούμε σύντομα  μείωση των τροχαίων ατυχημάτων που οφείλονται σε οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.»

Η ΕΑΕΕ υποστηρίζει το έργο της Τροχαίας Αττικής με τη δωρεά αλκοολομέτρων

Ο Ταξίαρχος, Διευθυντής της Tροχαίας Αττικής κ. Χ. Παπαφιλίππου αφού ευχαρίστησε την ΕAΕΕ για τη δωρεά των αλκοολομέτρων παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κύριο Ζορμπά και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος για τη δωρεά αλκοολομέτρων στη Διεύθυνσή μας, η οποία φανερώνει την εκτίμησή σας για το έργο της Tροχαίας Αττικής και η οποία θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε τους ελέγχους στους δρόμους της Αττικής. Σας ευχαριστούμε θερμά για την αξιέπαινη πράξη σας και χαιρόμαστε που θα σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα