Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α.: Ανακατατάξεις και μετακινήσεις στελεχών

Δημοσίευση: 28/12/2022
ΔΥΝΑΜΙΣ

H ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει τους συνεργάτες της για κάποιες ανακατατάξεις στελεχών. Όπως αναφέρει η εταιρεία, ο κ. Φουντουλάκης αναλαμβάνει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή και ο κ. Μούρτζος θα βρεθεί στη θέση του Marketing Manager της εταιρείας.

Φουντουλάκης Εμμανουήλ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο κ. Φουντουλάκης αναλαμβάνει άμεσα τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή, ενός ρόλου νευραλγικού για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας μας σε ένα λίαν ανταγωνιστικό περιβάλλον. Σε συνεργασία με τη Διοίκηση, θα σχεδιάζει, εποπτεύει και συντονίζει τις ενέργειες για την επίτευξη των παραγωγικών στόχων που έχουν τεθεί.

Καταξιωμένο στέλεχος της αγοράς, με 2 δεκαετίες ενεργούς προσφοράς και εμπειρίας στον ασφαλιστικό κλάδο, ο κ. Φουντουλάκης διαθέτει τα εχέγγυα επιτυχίας. Η στήριξη της ΔΥΝΑΜΙΣ είναι δεδομένη. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο απαιτητικό, αλλά και τόσο δυναμικό ρόλο.

Μούρτζος Γεώργιος / Λιώκης Θεόδωρος

Ο κ. Μούρτζος έχοντας δραστηριοποιηθεί επί σειρά ετών στον εμπορικό, βιομηχανικό και ασφαλιστικό κλάδο, σε θέσεις υπευθύνου Marketing, Operations, Πωλήσεων και επικοινωνίας, αναλαμβάνει το ρόλο του Marketing Manager στην εταιρία μας, στη θέση του κ. Λιώκη, ο οποίος μετακινείται στην ΓΕΝΚΑ Εμπορική Α.Ε., ως διευθυντής Marketing.

Καλωσορίζουμε τον κ. Μούρτζο στη φιλόξενη οικογένεια της ΔΥΝΑΜΙΣ και ταυτοχρόνως, ευχαριστούμε εγκάρδια τον κ. Λιώκη, για την προσφορά του και την αγαστή συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια στην εταιρία. Συγχαίρουμε αμφότερα τα στελέχη, με αφορμή την ανάληψη των νέων τους πολύ σημαντικών καθηκόντων.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ο πραγματογνώμονας Χρύσανθος Νικολάκος καλεσμένος του T Live (Alpha) μιλάει για το ατύχημα με τον τραυματισμό του 2χρονου κοριτσιού (ανάφλεξη από στατικό ηλεκτρισμό

Την αιτία που οδήγησε στο σοκαριστικό περιστατικό με την 2χρονη που τυλίχθηκε στις φλόγες την ώρα που ο πατέρας της

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»