Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Δυναμική είσοδο του Pricefox στην ασφάλιση μηχανής

Δημοσίευση: 30/08/2022
Δυναμική είσοδο στην ασφάλιση μηχανών κάνει το Pricefox! Όπως τονίζει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της το έντονο ενδιαφέρον από πλευράς των καταναλωτών αποτέλεσε την αφορμή για την επέκτασή της στο συγκεκριμένο κλάδο.

Δυναμική είσοδο στην ασφάλιση μηχανών κάνει το Pricefox! Όπως τονίζει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της το έντονο ενδιαφέρον από πλευράς των καταναλωτών αποτέλεσε την αφορμή για την επέκτασή της στο συγκεκριμένο κλάδο.

Πιο συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Στο Pricefox πάντα ακούμε τους πελάτες μας και κάνουμε το καλύτερο για να καλύπτουμε τις ανάγκες τους. Μετά το έντονο ενδιαφέρον των πελατών μας για σύγκριση και αγορά ασφάλειας μηχανής online, το κάναμε πράξη. Τώρα στο Pricefox οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν τιμές και καλύψεις για ασφάλεια μηχανής.

Συνεργασίες με Ασφαλιστικές εταιρείες για την ασφάλεια μηχανής

Το Pricefox συνεργάζεται με αξιόπιστες ασφαλιστικές οι οποίες προσφέρουν ασφάλεια μηχανής. Οι πρώτες συνεργασίες με τις Hellas DirectYellow Project by WakamApeiron Insurance Project και ΕΛΠΑ Ασφάλειες δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να συγκρίνουν πακέτα βασικής ασφάλισης μηχανής και ασφάλισης έναντι πυρός/κλοπής.

Η βραβευμένη ελληνική insurtech startup εταιρεία επεκτείνει τις λύσεις προς τους καταναλωτές

To Pricefox κατατάσσεται ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφιους, Νο.50 στο Insurtech Insights #Future50 Europe, στις πλέον καινοτόμες startup που διαμορφώνουν το ασφαλιστικό τοπίο στην Ευρώπη. Μετά το λανσάρισμα με την ασφάλεια αυτοκινήτου online το Pricefox επεκτείνει τις ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει. Το Pricefox θα συνεχίσει να αναπτύσσει νέες λύσεις με στόχο να βοηθά τους Έλληνες καταναλωτές να ζουν οικονομικά μέσα από την σύγκριση τιμών online”.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει την χρηματοοικονομική πληροφόρηση παγκοσμίως – η υιοθέτηση αναμένεται να είναι σχεδόν καθολική τα επόμενα τρία χρόνια

Σχεδόν τα τρία τέταρτα των επιχειρήσεων χρησιμοποιούν ήδη την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) για τις χρηματοοικονομικές αναφορές τους – πρόβλεψη για

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»