Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Δωρεές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σε «Aurora» και «Φλόγα» στη μνήμη του Ευάγγελου Σπανού

Δημοσίευση: 18/04/2023
δωρεές, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από την απώλεια του Ιδρυτή του, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανακοινώνει δύο μεγάλες δωρεές, στη μνήμη του Ευάγγελου Σπανού, στηρίζοντας έμπρακτα ασθενείς και οικογένειες που δίνουν τη μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Aurora

Στην οργάνωση AURORA που δραστηριοποιείται ενάντια στις αιματολογικές παθήσεις προσφέρονται 30.000 ευρώ.

Η AURORA δημιουργήθηκε το 2018, για να υποστηρίξει ασθενείς με αιματολογικές παθήσεις, διευκολύνοντας την πρόσβασή τους στη θεραπεία μέσω της παροχής στέγης και άλλων υποστηρικτικών υπηρεσιών. Συγχρόνως, η Aurora ενισχύει την έρευνα και το έργο των κορυφαίων νοσοκομείων της χώρας.

Δωρεές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σε «Aurora» και «Φλόγα» στη μνήμη του Ευάγγελου Σπανού

Ο πρόεδρος και CEO του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Γιώργος Σπανός (αριστερά) και Clemente Pinedo, πρόεδρος Aurora

Φλόγα

Στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», προσφέρονται 10.000 ευρώ.

Η «Φλόγα» φροντίζει για την καλύτερη περίθαλψη και ποιότητα ζωής των παιδιών που νοσούν με καρκίνο. Η στελέχωση των παιδιατρικών ογκολογικών τμημάτων, η ανανέωση του εξοπλισμού τους αλλά και η συμμετοχή στα διεθνή θεραπευτικά πρωτόκολλα ώστε για κάθε παιδί να παρέχεται συμβουλευτική από κέντρα του εξωτερικού και να σχεδιάζεται εξατομικευμένη θεραπεία, είναι μερικές από τις διαχρονικές δράσεις του Συλλόγου «Φλόγα».

Δωρεές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σε «Aurora» και «Φλόγα» στη μνήμη του Ευάγγελου Σπανού

Ο πρόεδρος και CEO του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Γιώργος Σπανός και η Μαρία Τρυφωνίδου, πρόεδρος Συλλόγου Φλόγα

Οι δωρεές θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες των δύο φορέων, ενώ ο Όμιλος θέτει στη διάθεσή τους και τις υπηρεσίες του.

«Ο Ευάγγελος Σπανός συνήθιζε να λέει πως η ευτυχία είναι η ανταμοιβή για αυτούς που προσφέρουν. Η κοινωνική προσφορά, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι για εμάς πυξίδα σε κάθε βήμα. Τιμώντας τη μνήμη του Ευάγγελου Σπανού, στηρίζουμε έμπρακτα ασθενείς και οικογένειες, μικρούς και μεγάλους, που μάχονται για τη ζωή τους ενάντια στον καρκίνο. Ενώνουμε τη δύναμή μας με τη δική τους, ώστε να μη σηκώνουν μόνοι τους το βάρος αυτής της, συχνά άνισης, μάχης. Είμαστε στο πλευρό των φορέων που προσπαθούν να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή και πιο ποιοτική τη φροντίδα των ασθενών με καρκίνο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Γιώργος Ευ. Σπανός.

Ο Όμιλος έχει συμπληρώσει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 2 Διατροφολογικά και ένα Δερματολογικό Κέντρο, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών.

Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»