Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

ΔΕΗ BITE Awards 2023: Χρυσό Βραβείο για τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού της Groupama Ασφαλιστικής

Δημοσίευση: 27/09/2023
ΔΕΗ BITE Awards 2023, Groupama Ασφαλιστική

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού & Ψηφιακή Κάρτα» απέσπασε η Groupama Ασφαλιστική στα ΔΕΗ BITE Awards 2023. Η σημαντική αυτή διάκριση επιβραβεύει την πλήρη, ολιστική και βέλτιστη αξιοποίηση του συστήματος διαχείρισης HRMS, των υπηρεσιών self-service, καθώς και την ενσωμάτωση νέων, εξειδικευμένων λύσεων για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εργασιακού κανονιστικού πλαισίου.

Η Groupama Ασφαλιστική συμμετείχε στα ΔΕΗ BITE Awards 2023 από κοινού με την Epsilon Net, πάροχο του συστήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Η κυρία Μαρίνα Βέργου, Διευθύντρια HR της Grοupama Ασφαλιστικής, δήλωσε σχετικά: «Στην Grοupama Ασφαλιστική πιστεύουμε ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός των λειτουργιών είναι μονόδρομος. Το φετινό Χρυσό Βραβείο στα BITE Awards επιβεβαιώνει ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, υιοθετώντας πρακτικές που τεκμηριώνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τόσο των λειτουργιών όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας μας, με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού να πρωτοστατεί. Θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και πάντα προς όφελος των ασφαλισμένων, των εργαζομένων και των συνεργατών μας.»

ΔΕΗ BITE Awards 2023: Χρυσό Βραβείο για τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού της Groupama Ασφαλιστικής

Τα BITE Awards, θεσμός ο οποίος επιβραβεύει την τεχνολογική καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, διοργανώνονται από την Boussias Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ).

Στην τελετή, την οποία παρακολούθησαν 650 στελέχη της αγοράς, βραβεύθηκαν τα κορυφαία έργα πληροφορικής και οι δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε. Καταγράφηκε φέτος νέο ρεκόρ, για τρίτη συνεχή χρονιά, στον αριθμό των έργων που κατατέθηκαν προς αξιολόγηση, τα οποία ξεπέρασαν τα 370.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»