Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Η Δύναμη και Ευαισθησία της CNP ΖΩΗΣ δίπλα στις Γυναίκες

Δημοσίευση: 08/03/2023
CNP ΖΩΗΣ

Ειδική προσφορά από τη CNP ΖΩΗΣ στο πρωτοποριακό πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Στις 8 Μαρτίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μια γιορτή αφιερωμένη στα επιτεύγματα και στους αγώνες γυναικών όλου του κόσμου που, με θάρρος και αποφασιστικότητα, διεκδίκησαν ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες.

Σ’ αυτή τη γιορτή συμμετέχει και η CΝP ΖΩΗΣ, στηρίζοντας τις γυναίκες της χώρας μας, με μία ξεχωριστή προσφορά. Μέχρι 15/3/2023, το πιο σύγχρονο, πρωτοποριακό και ευέλικτο ασφαλιστικό πρόγραμμα, Bonjour Womans Care, παρέχεται με προνομιακή έκπτωση 15% στα ασφάλιστρα.

Το Bonjour Woman’s Care είναι ειδικά σχεδιασμένο να καλύπτει δύσκολα περιστατικά υγείας, ώστε κάθε γυναίκα να νιώθει, κάθε στιγμή, σιγουριά.

H CΝP ΖΩΗΣ, είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Ελλάδα του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CΝP CYPRUS, μέλος του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CΝP ASSURANCES, με περισσότερα από 170 χρόνια ιστορική παρουσία και 36 εκατομμύρια ασφαλισμένους. Ο Όμιλος ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή ασφαλιστικών λύσεων που να καλύπτουν όσο το δυνατό καλύτερα, όσο το δυνατόν πιο πολλούς ανθρώπους.

*Σημειώνεται πως μέχρι 15/3/2023, συνεχίζεται η παροχή έκπτωσης 15% και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα της κατηγορίας Σοβαρών Ασθενειών (Bonjour Multicover, Bonjour Mans Care & Bonjour Kids Care), στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Bonjour Woman’s Care.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ασφάλισης Bonjour Woman’s Care, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cnpzois.com ή να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά γραφεία (τηλ. 210 3279420 – email: cnpzois@cnpgreece.com), ή με έναν από τους συνεργαζόμενους ασφαλιστικούς μας διαμεσολαβητές.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»