Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Χρήστος Κάτσιος: Οι φήμες περί αγοραπωλησιών και εξαγορών δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα

Δημοσίευση: 16/02/2022
Χρήστος Κάτσιος, Διευθύνοντας Σύμβουλος της Groupama Ασφαλιστικής
Χρήστος Κάτσιος, Διευθύνοντας Σύμβουλος της Groupama Ασφαλιστικής

Τέλος στις φήμες περί αγοραπωλησιών και εξαγορών έδωσε ο κ. Χρήστος Κάτσιος, Διευθύνοντας Σύμβουλος της Groupama Ασφαλιστικής, με επίσημη επιστολή του προς το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας. Όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του, τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα δεν έχουν καμία βάση και ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Στην επιστολή του προς του συνεργάτες της εταιρείας τονίζει μεταξύ άλλων ότι η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει τη δυναμική, αυτόνομη πορεία της, υλοποιώντας με συνέπεια και προσήλωση το επιχειρηματικό της σχέδιο και τον ψηφιακό της μετασχηματισμό, εξελίσσοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στεκόμενη πάντα δίπλα στους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο κ. Κάτσιος αναφέρει:

“Αγαπητοί συνεργάτες,

Η προσφάτως ανακοινωθείσα πρόθεση Ομίλου να αποκτήσει Ελληνική Ασφαλιστική Εταιρεία, τοποθέτησε, όπως ήταν αναμενόμενο, την ασφαλιστική αγορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Στο περιθώριο αυτής της συζήτησης, όπως συχνά συμβαίνει, αναπτύχθηκε μια εκτεταμένη φημολογία, που κάποιες φορές άγγιξε – ή και ξεπέρασε- τα όρια της φαντασίας. Σε μια τέτοια έξαρση ατεκμηρίωτης σεναριολογίας, κάποια δημοσιεύματα ενέπλεξαν και την εταιρεία μας σε φανταστικές ιστορίες αγοραπωλησιών, εξαγορών και λοιπών μυθευμάτων.

Θα το διατυπώσω όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται: οι φήμες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η Groupama Aσφαλιστική συνεχίζει τη δυναμική, αυτόνομη πορεία της, υλοποιώντας με συνέπεια και προσήλωση το επιχειρηματικό της σχέδιο και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εξελίσσοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της πάντα δίπλα στους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Ανήκοντας σ’ έναν διεθνή όμιλο με τεράστια επιχειρηματική εμβέλεια, παράδοση και κεφαλαιακή βάση, έχουμε πρόσβαση σε κορυφαία τεχνογνωσία, σε προηγμένα εργαλεία, σε εκτεταμένες υποδομές. Στηριγμένοι σε αυτά τα ισχυρά θεμέλια, με τη συνδρομή του πολύτιμου δικτύου των συνεργατών μας , με σκληρή δουλειά και απόλυτη διαφάνεια, ενισχύουμε συστηματικά τη θέση μας στην ελληνική αγορά, σε όλες τις επιμέρους περιοχές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. 

Αυτός είναι ο δρόμος που έχουμε χαράξει στην Groupama Ασφαλιστική και τον ακολουθούμε με σταθερότητα, με αισιοδοξία, με πίστη στο πλάνο μας.”

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»