Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Brokers Union: Τριπλή διάκριση από την ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

Δημοσίευση: 05/04/2024

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής για τα 50 χρόνια της εταιρίας, που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη στις 29/03/2024, η BROKERS UNION απέσπασε 3 βραβεία για την παραγωγική της δραστηριότητα κατά το έτος 2023!

Οι βραβεύσεις αυτές, όπως και οι λοιπές βραβεύσεις που έχει λάβει η BROKERS UNION από τις Ασφαλιστικές εταιρίες για το έτος 2023, επισφραγίζουν, για μια ακόμη χρονιά, την δυναμική της πορεία στον Ασφαλιστικό κλάδο και την κατατάσσουν σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα.

Ο CEO της BROKERS UNION, Φώτης Καλαμπαλίκης, δήλωσε: Ευχαριστούμε την ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για την αγαστή μας συνεργασία. Στη  σημερινή εκδήλωση, τιμώντας μας με 3 βραβεία για την παραγωγική μας δραστηριότητα για το έτος 2023, επιβραβεύει και  αναδεικνύει την δυναμική μας πορεία! Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το δίκτυο συνεργατών μας, που είναι δίπλα μας και μαζί τους επιτυγχάνουμε τους στόχους που θέτουμε!

Ο Πρόεδρος της BROKERS UNION, Νικόλαος Βελιάδης δήλωσε: Οι βραβεύσεις αυτές, αποδεικνύουν την δουλειά που γίνεται στην εταιρία μας, καθώς και την δυναμική μας. Συνεχίζουμε στην ίδια πορεία και είμαι βέβαιος πως και τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστούμε, ακόμη υψηλότερα,  στην Ασφαλιστική Αγορά!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»