Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar από την Groupama Ασφαλιστική

Δημοσίευση: 19/12/2023
Groupama Ασφαλιστική, bazaar

Σε εορταστικό κλίμα η Groupama Ασφαλιστική πραγματοποίησε και φέτος χριστουγεννιάτικο bazaar με το οποίο στήριξε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις: τα Παιδικά Χωριά SOS, τα οποία υποστηρίζουν χιλιάδες παιδιά μέσα από προγράμματα εναλλακτικής φροντίδας και πρόληψης που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα και την Αμυμώνη, ένα φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο, που παρέχει δια βίου εξατομικευμένη εκπαίδευση, φροντίδα και υποστήριξη σε άτομα με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, ενδυναμώνοντας παράλληλα την οικογένεια.

Στο χριστουγεννιάτικο bazaar, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Grοupama Ασφαλιστικής στις 14 & 15 Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και διακοσμητικά ενώ τα έσοδα διατέθηκαν προς ενίσχυση των σκοπών των δύο οργανισμών ενόψει των εορτών. Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας αγκάλιασαν και τη φετινή πρωτοβουλία, συμμετέχοντας ενεργά στην εκδήλωση.

Και φέτος η Grοupama Ασφαλιστική, συνεισφέροντας έμπρακτα στο έργο δύο σημαντικών φορέων κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης, μεταδίδει ένα μήνυμα αγάπης, προσφοράς, αισιοδοξίας και ελπίδας για όσους έχουν ανάγκη και χρήζουν τη στήριξη όλων μας.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»