Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Η αυτοκίνηση αλλάζει | Η ασφάλιση ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα

Δημοσίευση: 05/05/2023
αυτοκίνηση

Η αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια, καθώς τα ποσοστά αποδοχής των ηλεκτρικών οχημάτων, αυξάνονται σημαντικά. Το βιώσιμο αυτό μέλλον αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα της αυτοκινητοβιομηχανίας καθώς μάλιστα ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (IEA) στην έρευνα που δημοσίευσε, αναφέρεται σε μειώσεις στις τιμές των ηλεκτρικών οχημάτων λόγω της αύξησης των πωλήσεων, γεγονός που αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον των Ελλήνων οδηγών!

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του IEA, η αύξηση των πωλήσεων των ηλεκτρικών οχημάτων κατά τα τέλη του 2023, αναμένεται να φθάσει έως και σε ποσοστό 35%. Μόνο το 2022 η πώληση των ηλεκτρικών οχημάτων ανήλθε σε άνω των 10 εκατομμυρίων ενώ φέτος αυτό το νούμερο πρόκειται να αυξηθεί σε 14 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο!

Πρόκειται για μία ανερχόμενη αγορά παγκοσμίως με οφέλη τόσο για τους οδηγούς όσο και για το περιβάλλον.

Καθώς η αυτοκίνηση κάνει σημαντικά βήματα στο μέλλον, η ασφάλιση προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

Η MΙΝΕΤΤΑ για ακόμη μια φορά καινοτομεί, προσφέροντας  νέα πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης επιβατικών Ι.Χ. οχημάτων και taxi (αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών) ΜΙΝΕΤΤΑ electrify.

Οι ασφάλειες ηλεκτρικών οχημάτων MΙΝΕΤΤΑ electrify παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη, ακόμη και για υλικές ζημιές, κατά την φόρτιση του ηλεκτρικού οχήματος!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της MΙΝΕΤΤΑ και μάθετε περισσότερα σχετικά με τα καινοτόμα προγράμματα ΜΙΝΕΤΤΑ electrify

Η αυτοκίνηση αλλάζει | Η ασφάλιση ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»