Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024

Ανθρωπιστική βοήθεια από την Interamerican για τους πληγέντες σε Τουρκία και Συρία

Δημοσίευση: 21/02/2023
Interamerican
Οι εργαζόμενοι και ο CEO της Interamerican στα κεντρικά γραφεία της Interamerican όπου συγκεντρώθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια.

Ανταποκρινόμενοι άμεσα στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης των συνανθρώπων μας σε Τουρκία και Συρία που δοκιμάζονται από τον πρόσφατο σεισμό, οι άνθρωποι της Interamerican, συγκέντρωσαν βασικά είδη διατροφής, υγιεινής και φροντίδας, σε μια προσπάθεια να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους και να συμβάλουν στην ανακούφιση των θυμάτων του σεισμού.

 

Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρίας, συγκέντρωσαν ρούχα, παπούτσια, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα, είδη βρεφικής φροντίδας, ιατροφαρμακευτικό υλικό, KIT ατομικής υγιεινής για γυναίκες και ξηρά τροφή για ζώα, τα οποία παρέδωσαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβαν η Περιφέρεια Αττικής, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), το «ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

 

«Οι άνθρωποι της Interamerican έχουν μια μακρά παράδοση προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Κάθε φορά συγκινεί το καλωσόρισμα και η θερμή ανταπόκρισή τους σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Καθώς οι καταστροφικές συνέπειες του σεισμού ξεπερνούν κάθε φαντασία, εκφράζουμε  από καρδιάς τη συμπαράστασή μας στα θύματα σε Τουρκία και Συρία», δηλώνει η Χρύσα Ελευθερίου, Sustainability and Stakeholders Relations Leader Ομίλου Interamerican.

 

Από τη μεριά του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ θερμά την Interamerican για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των σεισμόπληκτων της Τουρκίας και της Συρίας. Η θερμή και άμεση ανταπόκρισή της στην πρωτοβουλία που λάβαμε μαζί με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και τους Δήμους για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες, είναι πραγματικά συγκινητική. Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως η δύναμη μας είναι στο “εμείς” και πως η αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα. Η Interamerican έδειξε για άλλη μία φορά τον ανθρώπινο της πρόσωπο, συμβάλλοντας σε αυτή την τεράστια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης που στήθηκε για τη στήριξη των γειτόνων μας που δοκιμάζονται σκληρά. Ευχαριστούμε Interamerican».

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»