Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

ARAG DAY: Μία πρωτοβουλία της ARAG που αντικατοπτρίζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Εταιρίας

Δημοσίευση: 22/09/2023
Arag, Arag day

Από το board του ομίλου της ARAG στη Γερμανία προτάθηκε φέτος να καθιερωθεί από όλες τις εταιρίες του ομίλου μία ημέρα του χρόνου ως ARAG DAY προκειμένου να γίνουν διακριτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μας στις χώρες όπου έχουμε τοπική παρουσία.

Όλες οι εταιρίες αποδέχθηκαν την πρόκληση αυτή και ετοιμάζονται.

Κοινή αφετηρία όλων είναι να αφιερώσουν την ARAG DAY σε κάποια δράση, τέτοια που να συνδέει το όνομά μας με τον εταιρικό μας σκοπό, όπως αυτός εκφράστηκε στο όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Heinrich Fassbender.

Μένοντας αναλλοίωτο στην πάροδο των χρόνων το ιδρυτικό όραμα της ARAG ήταν και εξακολουθεί να είναι:

«Η διευκόλυνση της πρόσβασης όλων των ανθρώπων στη δικαιοσύνη κατά τρόπο που αυτή να μην αποτελεί προνόμιο των οικονομικά ισχυρών, αποκλειομένων των υπολοίπων».

Μιλάμε δηλαδή για μία δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Σήμερα το όραμα του ιδρυτή της ARAG αντανακλάται στους 17 παγκόσμιους «Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs)» του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Ειδικότερα ο στόχος 16.3 αναφέρεται στην «προώθηση του κράτους δικαίου σε εθνικά και διεθνή επίπεδα και στην εξασφάλιση της ίσης πρόσβασης στη δικαιοσύνη για όλους».

Στα παραπάνω πλαίσια, η ARAG Hellas αποφάσισε να αφιερώσει την ARAG DAY 2023 στην διευκόλυνση της πρόσβασης στη δικαιοσύνη των συνανθρώπων μας με προβλήματα όρασης

ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τον δικηγόρο Αθηνών, μέλος του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. και Πρόεδρο της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», κύριο Βαγγέλη Αυγουλά, προγραμματίζει μία press conference την Παρασκευή 29.09.2023 και ώρα 15:00 στην κεντρική αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, Αθήνα ΤΚ 10679) στην οποία θα εκφράσουμε τις σκέψεις και τις προθέσεις μας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Κυρανάκης

Κυρανάκης: Καθημερινό φαινόμενο οι κυβερνοεπιθέσεις -Η βάση δεδομένων του Κτηματολογίου δεν παραβιάστηκε

«Οι κυβερνοεπιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο», τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της Πλεύσης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»