Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023

Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime της Interamerican

Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime της Interamerican

Η Anytime της Interamerican παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια για το 2023 με τίτλο «Χρειάζεσαι ασφάλεια. Όχι το δράμα», που εξελίσσεται μέσα από τρεις διαφορετικές ταινίες με έμφαση στα προϊόντα ασφάλισης αυτοκινήτου, κατοικίας και ταξιδιού, της Anytime.

Η νέα διαφήμιση προβάλλει την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση της Anytime στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, προσφέροντας λύσεις και υπηρεσίες που διευκολύνουν τη ζωή τους και τους κάνουν να νιώθουν πιο ασφαλείς… «χωρίς δράμα».

Συγκεκριμένα, με χιουμοριστική διάθεση και πρωτότυπο τρόπο, ένα ζευγάρι σε θεατρική σκηνή μάς μεταφέρει σε άλλη εποχή, συζητώντας για την αναγκαιότητα της ασφάλειας, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιον δίπλα σου τη στιγμή που τον χρειάζεσαι.

Η καμπάνια περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του brand, που κάνουν την Anytime να ξεχωρίζει, εξασφαλίζοντας προστιθέμενη αξία στους ανθρώπους και δημιουργώντας μία καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη, προσφέροντας κάθε στιγμή περισσότερα. 

To νέο τηλεοπτικό spot φέρει την υπογραφή της Ogilvy και θα προβάλλεται το επόμενο διάστημα σε τηλεόραση, Social Media και YouTube, ανοίγοντας έναν δυναμικό διάλογο στο καταναλωτικό κοινό.

Δείτε τη νέα διαφήμιση εδώ.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Γεώργιος Βελιώτης, Medi ON, Interamerican

Interamerican: Νέα υπηρεσία Τηλεϊατρικής

Η Interamerican, πιστή στον στρατηγικό της στόχο να προσφέρει στους ασφαλισμένους της ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, προκειμένου να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο