Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

BLACK DRY-DAY Τιμές σε αφυγραντήρες SHARP!

Δημοσίευση: 16/11/2023
αφυγραντήρας, SHARP

Είναι γεγονός πως η υγρασία είναι ο αιώνιος «εχθρός» των περισσότερων νοικοκυριών, δημιουργώντας αλλοιώσεις σε τοίχους, αποπνικτική ατμόσφαιρα, μεγάλες ζημιές, αλλά και χαμηλότερη θερμοκρασία στα δωμάτια. Μια συσκευή που επιδιώκει να βελτιώσει αυτή τη συνθήκη, είναι ο αφυγραντήρας.

Ένας αφυγραντήρας, έχει την ιδιότητα να καθαρίζει την ατμόσφαιρα από μόρια σκόνης, ακάρεα, γύρη αλλά και καπνούς. Μειώνει την ποσότητα υγρασίας στον αέρα του δωματίου ή του σπιτιού μας. Έτσι, συμβάλλει στο να κρατηθούν τα επίπεδα υγρασίας υπό έλεγχο, ώστε ο αέρας να είναι πιο υγιεινός, απαλλαγμένος από τα φυσικά και ορατά σημάδια της υψηλής σχετικής υγρασίας, όπως είναι η μούχλα στους τοίχους, η συμπύκνωση στα παράθυρα και οι δυσάρεστες οσμές.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσουμε, πως η χρήση αφυγραντήρα συμβάλει αισθητά και στη μείωση του κόστους θέρμανσης στο χώρο σας καθώς, αφαιρεί το περιττό νερό (υγρασία) που υπάρχει στον αέρα. Με τη λειτουργία αφύγρανσης, η θερμοκρασία του χώρου μπορεί να ανέβει έως και 2-3°C.

Πέρα από το ότι βοηθά σημαντικά στο γρήγορο στέγνωμα των ρούχων, βελτιώνει και την ποιότητα του ύπνου σας αφού καθαρίζει την ατμόσφαιρα. Τέλος, οι ηλεκτρικές συσκευές, οι πίνακες ή τα έργα τέχνης αλλά και τα υπόλοιπα πολύτιμα αντικείμενά σας, προστατεύονται από την ενδεχόμενη διάβρωση που μπορεί να προκληθεί από την υγρασία.

Μία συσκευή με «πράσινα» χαρακτηριστικά και με οφέλη στο πεδίο της εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία μάλιστα είναι και «δημοφιλής» αυτή τη χρονική περίοδο, είναι ο αφυγραντήρας της SHARP ΙΑΠΩΝΙΑΣ.

Την ίδια στιγμή μέσω της λειτουργίας του αφυγραντήρα της SHARP ΙΑΠΩΝΙΑΣ επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας έως 30%, καθώς μειώνεται η ανάγκη για χρήση συστήματος θέρμανσης, αφού υποχωρεί η αίσθηση της ψυχρότητας του χώρου, που υφίσταται, όταν υπάρχει αυξημένη υγρασία.

Η επιλογή αφυγραντήρα SHARP ΙΑΠΩΝΙΑΣ είναι η λύση που ψάχνεις για τον χώρο σου, οι αφυγραντήρες της SΗARP ΙΑΠΩΝΙΑΣ είναι στην πρώτη θέση σε πωλήσεις παγκοσμίως! Και αυτό γιατί με την τεχνογνωσία της εταιρείας και την αιωρούμενη περσίδα καλύπτει όλα τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού-χώρου που θα τοποθετηθεί και όχι μόνο τον χώρο που υπάρχει το πρόβλημα.

Το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει όμως ένας αφυγραντήρας της SHARP ΙΑΠΩΝΙΑΣ είναι οι επιπτώσεις που έχει για την υγεία μας η υψηλή υγρασία στους εσωτερικούς χώρους. Σύμφωνα με σχετικές μελέτες η υψηλή σχετική υγρασία άνω του 60% μπορεί να επηρεάσει τη συχνότητα εμφάνισης λοιμώξεων του αναπνευστικού και αλλεργίες. Η ύπαρξη ακάρεων και μυκήτων εξαρτάται επίσης άμεσα από τη σχετική υγρασία, καθώς η ανάπτυξη αυτών των μικροοργανισμών ελαχιστοποιείται όταν η σχετική υγρασία είναι κάτω από 50% και φθάνουν στο μέγιστο βαθμό στο 80% σχετικής υγρασίας.

Η συνιστώμενη μέση σχετική υγρασία κυμαίνεται μεταξύ 50% και 60%. Αυτό το επίπεδο σχετικής υγρασίας παρέχει την καλύτερη άνεση, αποτρέπει την εκδήλωση αλλεργιών και συχνών κρυολογημάτων, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην προστασία και συντήρηση του σπιτιού, όπως γυψοσανίδες, τοίχους και ξεφλούδισμα της μπογιάς, ξύλινα έπιπλα, ρούχα στις ντουλάπες και άλλα αντικείμενα ή υλικά που είναι επιρρεπή στις βλαβερές συνέπειες της υπερβολικής υγρασίας.

Οι αφυγραντήρες της SΗARP ΙΑΠΩΝΙΑΣ όσον αφορά την χρήση χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 16 και 20 Λίτρων. Μία λεπτομέρεια που χρειάζεται να τονιστεί είναι στην λειτουργεία . Ο αφυγραντήρας της SΗARP ΙΑΠΩΝΙΑΣ όταν γεμίσει το δοχείο με νερό κάνει παύση μόνος του πράγμα που μας διασφαλίζει ότι δεν θα χαλάσει ποτέ! Επιπλέον, επιτυγχάνεται η δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας του μέσω της σύνδεσης με σωλήνα αποχέτευσης, όπου αυτό είναι δυνατό.

Οι αφυγραντήρες της SΗARP ΙΑΠΩΝΙΑΣ αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση ενάντια στην υγρασία του οικιακού χώρου αλλά και στην τσέπη μας.
SΗARP!

BLACK DRY-DAY Τιμές σε αφυγραντήρες SHARP!

Η μόνη επώνυμη λύση !!

Ακόμη το σκέφτεσαι;

Διαθέσιμοι στα καταστήματα Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Leroy Merlin , Praktiker , Public και στο web στο all smart.gr & e-shop.gr

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ
• Χωρητικότητα 16-20 λίτρα την ημέρα
• Εύχρηστος Καθαρός Σχεδιασμός
• Δεξαμενή νερού 3,8 λίτρων
• Ροδάκια
• Λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης
• Ένδειξη υγρασίας
• ισχύς AC 230 – 240V ~ 50Hz
• Πιστοποίηση λογότυπου ασφαλείαςCE και UKCA
• Βύσμα CE
• Μπροστινό Υλικό/Φινίρισμα Πλαστικό/Βαμμένο
• Χρώμα άσπρο
• Επίπεδο θορύβου (dB)48
• Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησηςΝαί
• Μήκος καλωδίου δικτύου (mm)2050
• Αφύγρανση (λίτρα/ημέρα) 20
• Μέγεθος μονάδας (Π x Υ x Β σε mm)355 x 567 x 259
• Μεικτό βάρος (kg)16.7
• Περιεχόμενο συσκευασίαςΠροϊόν, Εγχειρίδιο, Κάρτα Εγγύησης

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»