Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Αθανάσιος Αργυρός: Η Contract προσφέρει ευέλικτα μοντέλα ανάπτυξης συνεργασίας, ώστε κάθε συνεργάτης να επιλέγει αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες του

Δημοσίευση: 22/07/2022

Η Contract AE αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα. Έχοντας αποσπάσει πλήθος διακρίσεων από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά, καθιστώντας ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της διαμεσολάβησης στην Β. Ελλάδα και όχι μόνο. Με 21 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα η Contract αποτελεί ένα ισχυρό brand name στο χώρο της ελληνικής διαμεσολάβησης, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει το εύρος των εργασιών της και εκτός συνόρων, με την εταιρία να εισάγεται το 2021 στη Ν.Ε.Α. (Νεοαναπτυσσόμενων Εταιριών Αγορά) του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.

Το μυστικό της επιτυχίας της δεν είναι άλλο από τους ανθρώπους που την απαρτίζουν. Το πολυπληθές δίκτυο και οι μακροχρόνιες συνεργασίες της αποτελούν το σήμα κατατεθέν της, αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασφαλιστικούς της διαμεσολαβητές, οι οποίοι γνωρίζουν ότι έχουν έναν ισχυρό σύμμαχο δίπλα τους που είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δώσει λύσεις σε κάθε τους ανάγκη. Μάλιστα, αποσκοπώντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή τους, η Contract έχει δημιουργήσει για τους συνεργάτες της ένα υβριδικό και καινοτόμο σύστημα λειτουργίας το Broker Insurance House, μέσω του οποίου τους εξασφαλίζει μια πλούσια γκάμα ασφαλιστικών επιλογών, διατηρώντας τα πλεονεκτήματα του agency και συνδυάζοντάς τα με τα προνόμια του πρακτορειακού συστήματος.

Ο κ. Αθανάσιος Αργυρός, δραστηριοποιείται με δύο ασφαλιστικά γραφεία στην αγορά της Πάτρας μέσω της ARGIROS CONTRACT IKE. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο insuranceforum.gr μας μιλά για την πολυετή συνεργασία του με την Contract AE, τονίζοντας ότι το στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον εξέλιξης σε κάθε επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, δημιουργώντας τις κατάλληλες προοπτικές για την ανάπτυξη των εργασιών του. Όπως αναφέρει, μέσα από τις συνεργασίες της με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας η Contract παρέχει στους συνεργάτες της μια πλειάδα ασφαλιστικών προϊόντων, ενώ παράλληλα φροντίζει για τη διαρκή εκπαίδευση των συνεργατών της, προσφέροντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ενίσχυση της παραγωγικότητάς τους.

Κύριε Αργυρέ, πώς αποφασίσατε να ενταχθείτε στο δίκτυο της Contract και ποια η μέχρι τώρα εμπειρία σας;

Στόχος μου είναι εγώ και οι συνεργάτες μου να έχουμε πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα που χρειαζόμαστε για την ποιοτική εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη μας.

Στην Contract βρήκα:

  • Φερεγγυότητα και διαφάνεια, η οποία πιστοποιείται πλέον και από το γεγονός ότι είναι ενταγμένη σε χρηματιστηριακή αγορά, οπότε διασφαλίζεται έτσι ένα ασφαλές περιβάλλον για εμένα και τους συνεργάτες μου, καθώς συνεργαζόμαστε με την μοναδική εισηγμένη διαμεσολαβητική εταιρία στην Ελλάδα,
  • Προοπτική ανάπτυξης προς όλους τους τομείς που ενδιαφέρουν εμένα και τους συνεργάτες μου, μέσα από μια πλειάδα εταιριών του δικτύου Contract που μου δίνουν τις λύσεις που χρειάζομαι,
  • Ευέλικτα μοντέλα ανάπτυξης συνεργασίας, ώστε να επιλέγει κάθε συνεργάτης μου αυτό που τον εξυπηρετεί καλύτερα και καλύπτει τις ανάγκες αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες,
  • Κίνητρα για δραστηριοποίηση για το δίκτυο συνεργατών μου,
  • Επίσης, επιλογές για τον πελάτη, ώστε να είμαι σε θέση να επιλέξω και να του συστήσω την καταλληλότερη λύση για τις ανάγκες του,
  • Ένα άρτια οργανωμένο υποστηρικτικό πλαίσιο!

 

Με ποιους τρόπους η Contract στηρίζει τους συνεργάτες της;

Στη δουλειά μας χρειαζόμαστε γνώση και επικαιροποίηση αυτής της γνώσης για να εξυπηρετούμε ποιοτικά τους πελάτες μας. Η Contract φροντίζει για διαρκή εκπαίδευση μέσω σεμιναρίων που διοργανώνει η ίδια ή σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρίες. Η εκπαίδευση αφορά επίσης τόσο στην πιστοποίηση, όσο και στην επαναπιστοποίηση των διαμεσολαβητών και του προσωπικού. Επίσης, σε όλα όσα ενδιαφέρουν έναν διαμεσολαβητή, όπως προϊόντα, τεχνικές πώλησης, θεσμικό πλαίσιο και κανονιστική συμμόρφωση. Η εκπαίδευση απευθύνεται σε όλους, παρέχεται δωρεάν και με κάθε τρόπο, δηλαδή με φυσική παρουσία εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν, διαδικτυακά ή με πρόσβαση σε προγράμματα e learning συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιριών.

Επίσης, έχουμε ανάγκη για άμεση εξυπηρέτηση και ανταπόκριση στα αιτήματά μας, η οποία μας παρέχεται από το έμπειρο διοικητικό προσωπικό που διαθέτει, το οποίο είναι κυρίως πρόθυμο να εξυπηρετήσει κάθε αίτημά μας.

Χρειαζόμαστε κίνητρα επιβράβευσης τα οποία μας παρέχει μέσα από Κανονισμούς κινήτρων και δημιουργεί τις προοπτικές για το μέλλον που καθένας μας ονειρεύεται,

Για όποιον επιθυμεί να επεκτείνει την δραστηριότητά του και σε κάποιον κλάδο που πιθανώς δεν είχε προηγούμενη εμπειρία, παρέχεται στήριξη για να αναπτυχθεί με ασφάλεια και σε νέους τομείς.

Και φυσικά, η μηχανογραφική υποστήριξη, είναι πλέον ένα νευραλγικό σημείο για την καθημερινότητα της διαμεσολάβησης, στο οποίο η Contract ανταποκρίνεται παρέχοντάς μας σύγχρονες λύσεις για άμεση και ασφαλή λειτουργία.

Σε ποιους κλάδους δραστηριοποιείστε κατά βάση;

Τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου, δραστηριοποιούμαστε στις γενικές ασφαλίσεις, αλλά επικεντρωνόμαστε κυρίως στον Κλάδο Ζωής και Υγείας.

Η αξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή θεωρείτε ότι έχει αναγνωριστεί με την πάροδο του χρόνου από τους ασφαλισμένους;

Εξαρτάται από εμάς τους ίδιους καθώς εμείς διαμορφώνουμε το επαγγελματικό μας προφίλ και εφόσον εμείς βγαίνουμε στην αγορά με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας και σέβονται τη δουλειά μας. Όσο περισσότεροι υιοθετήσουμε αυτή τη φιλοσοφία, τόσο πιο γρήγορα θα περάσουμε στην προοδευτικά αυξανόμενη αναγνώριση. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ακόμη.

Πιστεύετε ότι η ασφαλιστική αγορά έχει ανάγκη από νέους επαγγελματίες; Υπάρχουν ευκαιρίες εξέλιξης για νέους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές;

Είναι πολύ σημαντικό για έναν νέο διαμεσολαβητή να έχει την υποστήριξη ενός μεγάλου πρακτορείου όπως η Contract, όπου θα βρει τις κατάλληλες συνθήκες να αναπτυχθεί όπως αυτός επιθυμεί και να φτάσει όπου ονειρεύεται. Στην Contract λοιπόν έχει ένα ακόμη πλεονέκτημα! Να επιλέξει το μοντέλο συνεργασίας που του ταιριάζει καλύτερα, ανάμεσα σε:

  • Broker Insurance House με τη φιλοσοφία του Agency, λειτουργώντας ως αποκλειστικός συνεργάτης, φιλοξενούμενος σε γραφεία της εταιρίας, πλήρως εξοπλισμένα, με ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και απαλλαγμένος από τα άγχη της καθημερινότητας να επικεντρωθεί στο πραγματικό του έργο, αυτό του καταξιωμένου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή!
  • Franchise, αναπτύσσοντας τη δική του επιχείρηση, με πλήρη υποστήριξη και παροχή τεχνογνωσίας από την Contract, ώστε να αναπτυχθεί γρήγορα αλλά με ασφαλή βήματα!
  • Ανεξάρτητος, ώστε χωρίς δεσμεύσεις να αξιοποιήσει όλα όσα αυτός θεωρεί ότι τον εξυπηρετούν από τις υπηρεσίες της Contract!

 

Υπάρχουν ευκαιρίες εξέλιξης για διαμεσολαβητές και θα υπάρχουν στο μέλλον. Το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης είναι λαμπρό, αρκεί εμείς οι ίδιοι να το δούμε! Είμαστε λοιπόν εδώ, να δώσουμε το χέρι σε φιλόδοξους νέους και νέες και να τους οδηγήσουμε στην επιτυχία, δημιουργώντας τη νέα γενιά ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Το MDRT Day έρχεται Θεσσαλονίκη!

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του καθιερωμένου MDRT DAY στη Θεσσαλονίκη. Φέτος έχει τίτλο “Secure Today… Thrive Tomorrow” και θα διεξαχθεί το

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»