Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

35th Thessaloniki Insurance Conference 2023: Tο συνέδριο που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά!

Δημοσίευση: 02/02/2023
Thessaloniki 35th THINC

Η Insurance Innovation, το insuranceforum.gr και το περιοδικό The Insurer, ανακοινώνουν την διοργάνωση του 35th Thessaloniki Insurance Conference 2023 (THINC23).

Το 35th Thessaloniki Insurance Conference 2023, ένα συνέδριο-θεσμός για την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος και όχι μόνο, επανέρχεται δυναμικά για ακόμη μία χρονιά, με στόχο να φέρει σε επαφή εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά και να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εγχώρια ασφαλιστική βιομηχανία.

Το THINC, καθιστά ένα θεσμό για την ασφαλιστική αγορά της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο. Φέτος, επιστρέφει με ανανεωμένη διάθεση και μια πλούσια ατζέντα ομιλητών, δίνοντας έμφαση στο στοιχείο που κάνει τα συνέδρια της Insurance Innovation να ξεχωρίζουν, το networking.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στις 16:00-21:00 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) στη Θεσσαλονίκη και θα διεξαχθεί με υβριδική μορφή (φυσική και διαδικτυακή παρουσία).

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο συνέδριο θα παρευρεθούν σημαντικά στελέχη του κλάδου, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και πολιτικοί παράγοντες της χώρας.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα σημαντικών κλαδικών και θεσμικών φορέων.

Για την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο thinc.gr

Το πρώτο networking insurance conference στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, ασφαλιστικών επιχειρήσεων και εταιρειών τεχνολογίας. Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ή οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή κατόπιν συνεννόησης.

Διαδικτυακή περιήγηση στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών

Για άλλη μια φορά η Insurance Innovation πρωτοπορεί, δημιουργώντας ψηφιακά περίπτερα χορηγών, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να «κατεβάσουν» χρήσιμο υλικό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του συνεδρίου!

Με την υποστήριξη της ψηφιακής πλατφόρμας Eventora οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πλοηγηθούν στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών του συνεδρίου, να λάβουν ενημερωτικό υλικό και να κλείσουν το ραντεβού τους με τους εκπροσώπους τους, γνωστοποιώντας το θέμα ή κάποια ενδεχόμενη συνεργασία την οποία επιθυμούν να συζητήσουν. Οι συναντήσεις θα ορίζονται πριν το συνέδριο με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

 

Ομιλίες από στελέχη που εργάζονται στο εξωτερικό

Μία ακόμη καινοτομία για φέτος, αποτελεί η παρουσία Ελλήνων που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά του εξωτερικού. Οι ειδικοί προσκεκλημένοι θα μας μιλήσουν για το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης σε χώρες εντός και εκτός Ευρώπης, αναλύοντας τα προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους επαγγελματίες, καθώς και τις διαφορές του νομοθετικού πλαισίου.

 

Τι θα δούμε στο φετινό Thessaloniki Insurance Conference

Η θεματολογία του φετινού 35th Thessaloniki Insurance Conference είναι πολυποίκιλη και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις ακόλουθες ενότητες:

  • Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση το 2023 – Προκλήσεις και προοπτικές
  • Ο κλάδος περιουσίας και η αναγκαιότητα για ιδιώτες και επιχειρηματίες
  • Η τεχνολογία στις υπηρεσίες του κλάδου υγείας
  • Αυτοκίνητο, αυτοματισμοί και ασφάλιση
  • Επαγγελματικές ευθύνες – Η νέα τάση στην ασφαλιστική αγορά
  • Ασφάλιση κυβερνοεπιθέσεων – Ένα νέο πεδίο για καινοτόμες εργασίες
  • Οι startups του κλάδου και οι προοπτικές ανάπτυξης
  • Artificial Intelligence και Ασφαλιστική αγορά – Η πρόοδος των τελευταίων ετών

 

Εξασφαλίστε τη θέση σας σήμερα κάνοντας την εγγραφή σας στο thinc.gr

Τα συνέδρια της Insurance Innovation και του insuranceforum.gr αποτελούν ένα σημείο αναφοράς για την ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται από το 2012 σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας με τη συνεργασία των θεσμικών κλαδικών φορέων και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις της νέας εποχής, το 35th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405 & sales@insuranceinnovatiοn.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη (2312201003 & info@insuranceinnovation.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο thinc.gr

Βίντεο συνεδρίου: https://www.youtube.com/watch?v=-lZgqzO5OU4

 

Χορηγοί Συνεδρίου:

GOLD: ALLIANZ TRADE, ARAGCONTRACT INSURANCE S.A., CROMAR,  HELLAS DIRECTHOOLIE PET INSURANCEINFOTRUST S.A.INSURANCE BEATINTERLIFEKARAVIAS UNDEWRITING AGENCYWISE DAEDALUS

SILVER: EXPERTO CREDE CONSULTANTSEXTRA ASSISTANCEΟΡΙΖΩΝ 1964 Α.Α.Ε.Ζ

BRONZE: AMB INSURANCE BROKER, E.N.MANOS,  SOEASY INSURANCENGN AUTOPROTECTTZORTZIS S.A.

Το Συνέδριο διεξάγεται υπό την Αιγίδα των: Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ΠΟΑΔ, ΠΣΑΣ, ΣΔΑΕ

Χορηγοί Επικοινωνίας: cityportal.gr, culpanews.gr, cyprusinsurancenews.com, dealnews.gr, epixeiro.gr, grtimes.gr, karfitsa.gr, marketnews.gr, moneyview.gr, myportal.gr, naftemporiki.gr northradio 98.0, nosokomio.gr, olathessaloniki.gr, startup.gr

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405 & sales@insuranceinnovatiοn.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη (2312201003 & info@insuranceinnovation.gr).

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»