Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ξεκίνησε το 23ο Insurance & Reinsurance Meeting στην Ύδρα

23ο Insurance & Reinsurance Meeting, ΕΑΕΕ, Ύδρα
LinkedIn ΕΑΕΕ

Μετρώντας 22 επιτυχημένα χρόνια, το Insurance & Reinsurance Meeting είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εκδήλωση που ασχολείται με τρέχοντα ασφαλιστικά θέματα και δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστές και αντασφαλιστές από όλο τον κόσμο να έχουν γόνιμες επιχειρηματικές συναντήσεις σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Η Συνάντηση έχει γίνει ένα θεσμικό γεγονός για τον ασφαλιστικό κλάδο. Ιδρύθηκε από τον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος το 1998 με στόχο να φέρει σε επαφή ασφαλιστές και αντασφαλιστές, προσελκύει κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό επαγγελματιών υψηλού επιπέδου ασφάλισης παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης διακεκριμένοι ομιλητές καλούνται να μοιραστούν τις απόψεις τους για διεθνή ασφαλιστικά θέματα. Επιπλέον, η Συνάντηση προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης, καθώς οι ασφαλιστές και οι αντασφαλιστές συναντώνται και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε εξαιρετικό περιβάλλον.

Η φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου στην Ύδρα, ενώ σύμφωνα με δημοσίευση που έγινε στο LinkedIn της ΕΑΕΕ, περισσότερα από 320 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς διεθνώς καταφθάνουν για τα παρακολουθήσουν τις εργασίες του 23ο Insurance & Reinsurance Meeting.

Δείτε το πρόγραμμα του 23ου Insurance & Reinsurance Meeting:

23ο Insurance & Reinsurance Meeting

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Coface, έρευνα, Γερμανία

Έρευνα Coface: Ο αριθμός των επιχειρήσεων στην Γερμανία που αναφέρει καθυστερήσεις στις πληρωμές αυξήθηκε στο 76% το 2023 παρά την έλλειψη αποτρεπτικών παραγόντων

Για άλλη μια φορά, περισσότερες εταιρείες πρόσφεραν όρους πληρωμών το 2023 (79% όλων των συμμετεχόντων), που είναι συγκρίσιμο με το