Κυριακή 26 Μαΐου 2019,

Ετήσια Εκδήλωση Συνεργατών της Generali: «Συστράτευση Δυνάμεων για Μεγαλύτερη Ανάπτυξη»

Νέα τεχνολογικά εργαλεία, καινοτομίες και προϊόντα θα θέσει η Generali στην υπηρεσία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή το 2019, καλύπτοντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Την δέσμευση αυτή έδωσε η Διοίκηση της εταιρείας στους εκατοντάδες συνεργάτες της που συμμετείχαν στις ετήσιες εκδηλώσεις, που οργάνωσε προς τιμή τους η Generali, στο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης στις 4 Φεβρουαρίου, και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 8 Φεβρουαρίου. Στις δύο πολυπληθείς συγκεντρώσεις κυριάρχησε η αισιοδοξία, που πήγαζε από τα πολύ καλά αποτελέσματα του προηγούμενου χρόνου αλλά και τη μακροχρόνια σχέση που διατηρεί η Generali με τους Συνεργάτες της.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας κ. Γιώργος Ζερβουδάκης επεσήμανε για ακόμη μία φορά τη στήριξή της στο δίκτυο διαμεσολαβητών και υπογράμμισε ότι «η Generali θέλει να συνδιαμορφώσει με εσάς ένα δυναμικό και ισχυρό «οικοσύστημα», το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας και να παράγετε πλούτο, διασφαλίζοντας τόσο το δικό σας μέλλον όσο και των πελατών».

Συνεχίζοντας  μια παράδοση τεσσάρων ετών, που καθιέρωσε η Generali, την σκυτάλη πήρε ένας ακόμη παγκοσμίως αναγνωρισμένος ομιλητής και futurist, ο κ. Gerd Leonhard, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Humanity vs Technology – Ανθρωπότητα έναντι Τεχνολογίας». Ο κ. Leonhard παρουσίασε στο κοινό τις «εντάσεις» που δημιουργεί η τεχνολογία σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Έδωσε την πραγματική διάσταση της επιρροής της, προτρέποντας το ακροατήριο να κατευνάσει τις όποιες φοβίες αναφορικά με το μέλλον και να αξιοποιήσει όσο μπορεί την ψηφιακή επανάσταση, γνωρίζοντας πρωτίστως ότι ο άνθρωπος θα είναι πάντα πάνω από την τεχνολογία καθώς, όπως τόνισε: «Όσο ο κόσμος γίνεται πιο ψηφιακός, είναι η ανθρωπιά που θα κερδίζει πάντα τους πελάτες. Η τεχνολογία προσφέρει την τεχνική αλλά o άνθρωπος έχει τη βούληση. Η βούληση αυτή σε συνδυασμό με τις ανθρώπινες αξίες, θα ορίσουν το πλαίσιο εφαρμογής της τεχνολογίας, που εν τέλει θα διαμορφώσει το μέλλον».

Ακολούθησε στη συνέχεια ο Διευθύνων Σύμβουλος της Generali κ. Πάνος Δημητρίου, ο οποίος σε αδρές γραμμές αναφέρθηκε στην εικόνα της ασφαλιστικής αγοράς, τις προοπτικές της και κυρίως τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας. Ο κ. Δημητρίου εντόπισε τις προκλήσεις  που θα κληθεί να διαχειρισθεί στο μέλλον η ασφαλιστική αγορά, όπως είναι η κλιματική αλλαγή, τα χαμηλά επιτόκια, η υπογεννητικότητα, το Brexit και οι τάσεις προστατευτισμού. Εκτίμησε ότι σοβαρές αναταράξεις θα επιφέρουν και στην ελληνική ασφαλιστική αγορά οι νέες εποπτικού χαρακτήρα πρωτοβουλίες, όπως είναι η υιοθέτηση από το 2021 του Διεθνούς Λογιστικού Προτύπου 17 (IFRS 17). Εστίασε στη συνέχεια στον σημαντικό ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή υπογραμμίζοντας ότι «οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές είναι αυτοί που μπορούν να μεταδώσουν στους Έλληνες πολίτες το μήνυμα της αξίας της ασφάλισης, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο».

Εξήγγειλε την πρόθεση της Διοίκησης να συνεχίσει με αμείωτη ένταση να πρωτοπορεί, επενδύοντας σε νέες καινοτομίες και ψηφιακές εφαρμογές που θα χτίζουν μία στενή σχέση της Generali, αλλά, κυρίως, του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή με τον πολίτη και τις ανάγκες του. «Η αγορά είναι εκεί, και περιμένει. Ο κόσμος θέλει να ασφαλιστεί. Οι ευκαιρίες θα έρθουν και τότε οι καταναλωτές θα θέλουν να δουν απέναντί τους ανθρώπους, που θα τους προσφέρουν την συμβουλευτική και τις λύσεις που έχουν ανάγκη. Για να σας στηρίξουμε σε αυτό το έργο, θέλουμε να κάνουμε την τεχνολογία κτήμα σας. Καθημερινά εργαζόμαστε σκληρά προς αυτή τη κατεύθυνση κι έχουμε πολλά να δώσουμε ακόμα, γιατί θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά. Αυτό είναι κάτι που εγώ προσωπικά υπηρετώ ως σκοπό!», δήλωσε ο κ. Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε επίσης στα πολύ ικανοποιητικά και κερδοφόρα αποτελέσματα της Generali, επισημαίνοντας ιδιαίτερα ότι η παραγωγή ασφαλίστρων ξεπέρασε τα 208 εκατ. ευρώ, αυξημένη κατά 4% περίπου σε σύγκριση με το 2017, χάρη στις πολύ σημαντικές προσπάθειες της διαμεσολάβησης και των εργαζόμενων της εταιρείας.

Στην εξαιρετική πορεία της Generali και στη Βόρεια Ελλάδα και στη στήριξη της διαμεσολάβησης αναφέρθηκε και ο Διευθυντής Βορείου Ελλάδος κ. Στυλιανός Στυλιανίδης, στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης: «Είμαστε εδώ με θετικό απολογισμό για το 2018, καθώς χάρη στην ποιότητα των ανθρώπων μας και την άριστη συνεργασία με τους Συνεργάτες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές καταφέραμε πολύ καλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ατενίζουμε το 2019 με αισιοδοξία, καθώς χάρη στο κύρος της εταιρείας, τη στρατηγική επένδυσή της στα ανθρωποκεντρικά δίκτυα και την ποιότητα των υπηρεσιών της είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς».

Η εκδήλωση της Generali επεφύλασσε και μία έκπληξη αυτή τη χρονιά, καθώς η διοίκηση της εταιρίας, προσκάλεσε τους καλεσμένους της σε έναν «ανοιχτό διάλογο», δίνοντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα στους κ.κ. Γιώργο Ζερβουδάκη, Διευθυντή Πωλήσεων, Τάκη Βασιλόπουλο Chief Technical Manager και Πάνο Δημητρίου, Διευθύνοντος Συμβούλου. Με την συμβολή της  δημοσιογράφου Μαρία Αναστασοπούλου που συντόνισε την κουβέντα, δόθηκε η δυνατότητα στα στελέχη της Generali να παρουσιάσουν πληρέστερα τη φιλοσοφία και τη στρατηγική της εταιρείας.

Όπως τόνισε ο κ. Τάκης Βασιλόπουλος: «Η δική μας προσέγγιση διαφέρει, γιατί δεν μένουμε στην παραδοσιακή ιδέα της ασφάλισης ως μια υπόσχεση που μπορεί να καλεστούμε να εκπληρώσουμε σε μια δύσκολη στιγμή στο μέλλον. Δική μας προσδοκία είναι να βρισκόμαστε κοντά στους συνεργάτες και πελάτες μας, σταθερά, διαχρονικά σε όλες τις διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Θέλουμε να χτίσουμε σχέσεις ουσιαστικές και μακροχρόνιες, ως Lifetime Partners. Να συμπορευόμαστε μαζί με τους πελάτες μας για μια ζωή. Σε αυτό το ταξίδι, θέλουμε να έχουμε δίπλα μας τους Συνεργάτες μας».

Τέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού αναφορικά με το πώς η Generali σκοπεύει να αναβαθμίσει την προϊοντική της γκάμα και να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική, οι εκπρόσωποι της εταιρείας ανακοίνωσαν ότι ο επόμενο διάστημα η Generali σχεδιάζει  νέα προϊόντα και υπηρεσίες, που θα καλύπτουν τις πιο σύγχρονες ανάγκες. Επίσης, η εταιρεία θα συνεχίσει να αναβαθμίζει την εμπειρία εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, επενδύοντας σε λύσεις ΑΙ στον τομέα της εξυπηρέτησης.

Η βραδιά έκλεισε σε κλίμα αισιοδοξίας, επιβεβαιώνοντας τη σχέση εμπιστοσύνης της Generali με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και την ένωση των δυνάμεων για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη στο μέλλον.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

07/05/2019

Διαγωνισμός Generali, Your Music Partner in release Athens Festival 2019

12/04/2019

12 χρόνια Generali Academy

20/03/2019

#BeBoldForInclusion: H Generali αγκαλιάζει & ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα

19/03/2019

Οικονομικά Αποτελέσματα του Ομίλου Generali για το 2018

27/12/2018

Οι Γιατροί του Κόσμου και η Generali ενώνουν τις δυνάμεις τους

11/12/2018

Generali My Road Assistance – Ψηφιακή υπηρεσία Οδικής βοήθειας & Φροντίδας Ατυχήματος από την Generali σε συνεργασία με την Europ Assistance

03/12/2018

«Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα» από τους Γιατρούς του Κόσμου και την Generali

29/11/2018

Η Generali “οδηγεί” τη ψηφιακή καινοτομία στην ασφάλιση

26/11/2018

Η Generali παρουσιάζει το νέο τριετές της στρατηγικό σχέδιο στους επενδυτές.

23/10/2018

Business Days 2018: Τα νέα ταλέντα σχεδιάζουν το επόμενο καινοτόμο προϊόν της Generali

16/10/2018

Generali: Ανανεωμένο και πιο έξυπνο το portal πελατών, MyGenerali

27/09/2018

Συνεργασία Generali Hellas & dacadoo -Ψηφιακές εφαρμογές στις ασφάλειες υγείας

25/09/2018

Home Made: Ασφάλιση κατοικίας με τη φροντίδα της Generali

18/09/2018

Η Generali στον Dow Jones Δείκτη παγκόσμιας βιωσιμότητας

12/09/2018

Η Generali ανοίγει την «πόρτα» στο αύριο της ασφαλιστικής αγοράς!

14/08/2018

Generali: Συνεχίζει την εφαρμογή της στρατηγικής της πετυχαίνοντας τους οικονομικούς της στόχους

03/08/2018

Άμεση η ανταπόκριση της Generali στις καταστροφές στην περιοχή της Αττικής

25/07/2018

Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στην Generali ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης

17/07/2018

Ασφάλιση αυτοκινήτου: Νέα εμπειρία εξυπηρέτησης από την Generali

05/07/2018

Η GENERALI εκπαιδεύει το δίκτυο των IONIOS BROKERS & FORTIS στη Θεσσαλονίκη.

05/07/2018

Κόσμος Ασφαλιστική: Σύναψη συνεργασίας με την Generali Global Health

03/07/2018

Χρυσός ο Ανδρέας Βαζαίος του Generali-ΑΝΟΑ

12/06/2018

GENERALI: Νέα Υπηρεσία Underwriting

31/05/2018

GENERALI Βελτιώσεις στα προϊόντα ζωής

21/05/2018

To 5,2% της ασφαλιστικής αγοράς κατέχει η Generali, με αύξηση παραγωγής 8,9%

18/05/2018

Η Generali χορηγός της Alimo Dynamics στο F1 in schools

17/05/2018

Η Generali συνεχίζει δυναμικά την ψηφιακή της αναμόρφωση

09/05/2018

Μήνυμα πρωτιάς και ενότητας έστειλε η ομάδα της Generali

02/05/2018

“Pencil on the Μoon” – Stories for forward thinkers! Το νέο blog με την υπογραφή της Generali

30/03/2018

H νέα επενδυτική πολιτική της Generali μπαίνει σε εφαρμογή με τη νέα πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων

27/03/2018

Ασφάλιση υγείας από την Generali πιο πλήρης και ευέλικτη από ποτέ!

14/03/2018

Η Generali κάνει την ασφάλιση απλή και προσβάσιμη σε όλους

13/03/2018

Be bold for Inclusion: Το μήνυμα του Ομίλου Generali για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

02/03/2018

Ασφαλισμένοι και Συνεργάτες βαθμολογούν την Generali

26/02/2018

Eπίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή στα γραφεία της Generali

23/02/2018

Η Generali Ανακοινώνει Νέα Περιβαλλοντική Πολιτική

15/02/2018

Π. Δημητρίου : Επενδύουμε στην τεχνολογία που φέρνει πιο κοντά τον ασφαλιστικό σύμβουλο με τον ασφαλισμένο

08/02/2018

Συνάντηση της Διεθνούς Κοινότητας των Οικονομικών Διευθυντών του Ομίλου Generali στην Αθήνα

02/02/2018

Παγκόσμια πρωτιά για το πρόγραμμα Net Promoter System του Ομίλου Generali

01/02/2018

Generali Academy 2018: Έμπρακτη στήριξη στον επαγγελματία ασφαλιστή

31/01/2018

Στα 30 λεπτά η οδική βοήθεια της Generali σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

26/01/2018

Νέα διαδικασία έρευνας ικανοποίησης συνεργατών / πελατών από την GENARALI.

04/01/2018

Aσημένιο Μετάλλιο και Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ για τον κολυμβητή του Generali – ANOA, Ανδρέα Βαζαίο

03/01/2018

Μεταξύ των True Leaders για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Generali

12/12/2017

Βραδιά πρεμιέρας για τους συνεργάτες της Generali

07/12/2017

Νέα συνεργασία της Generali με την Ellcie Healthy φέρνει τα «έξυπνα γυαλιά» που θα αποτρέπουν τον κίνδυνο τροχαίου

07/12/2017

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η καμπάνια της Generali

29/11/2017

Η Generali στηρίζει τη διαφορετικότητα και την ανάπτυξη των εργαζομένων της

01/11/2017

Μία ημέρα με τον CEO της Generali κ. Πάνο Δημητρίου

16/10/2017

«Φύλαξε όσα αγαπάς»: Η Generali γράφει το επόμενο κεφάλαιο στην ψηφιακή της καμπάνια [Video]

10/10/2017

«Ομαδικότητα, δράση και νέοι στόχοι» το μήνυμα του φετινού Generali Trophy

09/10/2017

Ο Όμιλος Generali εγκαινίασε τη νέα παγκόσμια πρωτοβουλία “HUMAN SAFETY NET”

06/10/2017

Μήνυμα ζωής έστειλε η ομάδα της Generali, από το 9ο Greece Race for the Cure

12/09/2017

H Generali & το νοσοκομέιο Metropolitan ενώνουν τις δυνάμεις τους

21/08/2017

Στον τροπικό του Αιγόκερω έδειξε η πυξίδα της Generali το 2017!

03/07/2017

H Generali ανοίγει την «πόρτα» της στη νέα γενιά ταλέντων

11/05/2017

Αναπροσαρμογή τιμολογίων αυτοκινήτου από τη Generalli

09/05/2017

Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali

18/04/2017

H Generali γράφει το δικό της οδηγό επιτυχίας

07/04/2017

Η Generali λανσάρει τη νέα της καμπάνια στο YouTube

20/03/2017

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Generalli στη Θεσσαλονίκη

17/03/2017

Ομιλος Generali: Εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα για το 2016, υψηλότερο μέρισμα ανά μετοχή κατά 11,1%

22/02/2017

Η Generali υποδέχεται το Αύριο

17/02/2017

Εκπαιδευτική συνάντηση της Generali την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη

02/02/2017

Η Generali και η Nest ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν πιο ασφαλή την κατοικία και τη ζωή των καταναλωτών

24/01/2017

Generali Social Baking: Oι χρήστες του facebook ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

23/01/2017

Ενημέρωση από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Grant Thornton, διασφαλίζει η Generali για τους Συνεργάτες της

23/01/2017

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκπαίδευσης 2017 των συνεργατών της Generali στη Βόρεια Ελλάδα

17/01/2017

Cycle Way: Νέο Πρόγραμμα Ασφάλισης Ποδηλάτου από την Generali

17/01/2017

Βελτιώσεις στον Κλάδο Αυτοκινήτου & Ανανεωμένος Οδηγός Ασφάλισης από την Generali

04/01/2017

Εναρξη καθηκόντων για τον νέο Διευθυντή Πωλήσεων της Generali κ. Άγγελο Μπεφών

20/12/2016

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου η Generali μαγειρεύει LIVE για να στηρίξει «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»!

14/12/2016

True Leader και το 2015 η Generali

25/11/2016

Ρεκόρ Πωλήσεων καταγράφει το Γραφείο της Generali στη Βόρεια Ελλάδα

21/11/2016

Νέο γραφείο του Δικτύου Generali στην Κεφαλλονιά

11/10/2016

Αλλαγές στα προγράμματα Επαγγελματικής Α.Ε. Ιατρών της Generalli

29/09/2016

Γεμάτο συναρπαστικές στιγμές το 6ο Generali Trophy

26/09/2016

Νέα Smart & Simple Ιστοσελίδα για την Generali

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα