Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Γ. Νέγρης (Εμπορικός Διευθυντής, Extra Assistance): Μία νέα πρόκληση ξεκίνησε για την Extra Assistance!

Δημοσίευση: 10/05/2024
Γιώργος Νέγρης, 36th Thessaloniki Insurance Conference

Άρθρο του Γιώργου Νέγρη, Εμπορικού Διευθυντή στην Εxtra Assistance, στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού THE INSURER

 

Μια νέα πρόκληση ξεκίνησε για την Extra Assistance από την 1/1/2024.

Η δυναμικότερα αναπτυσσόμενη εταιρεία, από την αρχή του έτους δραστηριοποιείται πλέον και στην Οδική Βοήθεια Βαρέων Οχημάτων (ΟΒΒΟ).

Κινούμενη στο πλαίσιο της διαρκούς κάλυψης των αναγκών των ασφαλιστών, η Extra Assistance προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση, επεκτείνοντας τις εργασίες της και στον απαιτητικό και ιδιαίτερο αυτό τομέα.

Βασική στόχευση, η πλήρης κάλυψη κάθε τροχοφόρου οχήματος από την γκάμα προϊόντων που διαθέτει στους συνεργάτες της. Μία αξία σταθερή! Υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, με γνώμονα την ευκολότερη καθημερινότητα του ασφαλιστή!

Όταν μιλάμε για ΟΒΒΟ, μιλάμε για μια κατηγορία υψηλών απαιτήσεων. Εξειδικευμένο προσωπικό, ποιοτικές συνεργασίες και δαπανηρές επενδύσεις, στην διάθεση του πελάτη-επαγγελματία που καλύπτει το όχημά του στην Extra Assistance. Με προϊόντα που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες βαρέων οχημάτων η εταιρεία φιλοδοξεί να αποκτήσει τον ίδιο ενεργό ρόλο, όπως έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια στα ελαφρά οχήματα.

Παράλληλα, συνεχίζει ένα διαρκές και τεράστιο πρόγραμμα επενδύσεων, καθώς το 1ο ιδιόκτητο όχημα βαρέων, βρίσκεται στους δρόμους της Αθήνας, ενώ προγραμματίζεται εντός του 1ου εξαμήνου του 2024 η δρομολόγηση και του αντιστοίχου για την Θεσσαλονίκη. Κι αυτά, ενώ είναι σε εξέλιξη ο συνεχής εμπλουτισμός και η ανανέωση του υπάρχοντος στόλου στην κατηγορία των ελαφρών οχημάτων. Σε εξέλιξη φυσικά και η επέκταση σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στην Αθήνα, ακολουθώντας την επέκταση του χώρου στέγασης φορτηγών και φύλαξης των οχημάτων που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στην συμπρωτεύουσα και την εγκατάσταση στην Πάτρα.

Αδιάκοπη, εννοείται, παραμένει και η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό. Πιστή στην αρχή των υπέρτερων των αναγκαίων δυνάμεων, η Extra Assistance μεγαλώνει την οικογένεια, με ποιοτικές προσθήκες και συνεχόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση των ανθρώπων της.

Το πάντρεμα της γνώσης που προσφέρει η εμπειρία, με την δυναμική που δίνει η φιλοδοξία της νέας γενιάς, οδηγούν την εταιρεία σε αναπτυξιακή τροχιά για 8η συνεχή χρονιά. Ο συνδυασμός της σταθερότητας που προκύπτει από την ωριμότητα, με την έμπνευση που προσφέρει το φρέσκο, ανοίγουν και διευρύνουν τους ορίζοντες, ενός οργανισμού, που φιλοδοξεί να γίνει συνώνυμο της βοήθειας.

Extra Assistance…η βοήθεια σε νέους δρόμους!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει την χρηματοοικονομική πληροφόρηση παγκοσμίως – η υιοθέτηση αναμένεται να είναι σχεδόν καθολική τα επόμενα τρία χρόνια

Σχεδόν τα τρία τέταρτα των επιχειρήσεων χρησιμοποιούν ήδη την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) για τις χρηματοοικονομικές αναφορές τους – πρόβλεψη για

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»