Συνάδελφοι,
Αυτές τις μέρες θα ανακοινωθούν σε προσωπικό επίπεδο τα αποτελέσματα της διαδικασίας «αξιολόγησης» και του recalibration που επιβλήθηκε.
Στην συνάντηση του Συλλόγου με τον κ. Μαζαράκη για αυτό το θέμα μας είπε ότι θα αλλάξουν πράγματα στην αξιολόγηση για την επόμενη χρονιά.
Μολονότι δεν το πιστεύουμε, μιας και το σημερινό αναποτελεσματικό και αντιπαραγωγικό σύστημα χρυσοπληρώθηκε, θα επιχειρήσουμε να συμβάλουμε στην αλλαγή σε πιο σωστή κατεύθυνση με την δημοσίευση μιας μελέτης στο Harvard Business Review, που δίνει μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία στις αξιολογήσεις προσωπικού στις εταιρίες παροχής υπηρεσιών όπως η δική μας. Αφορά την περίπτωση της Delloitte. Είναι πολύ διαφωτιστική για τι επιδιώκεται μέσα από ένα σύστημα αξιολόγησης τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για την επιχείρηση. Είναι μεν μεγάλο κείμενο, αλλά πιστεύουμε ότι αξίζει να διαβαστεί από όλους μας.
Συναδελφικά,
Η Σ.Ε.



