Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019,

H Σοφία Γρηγοριάδου νέα partner στη δικηγορική εταιρεία της KPMG

Τις νομικές της υπηρεσίες στην Ελλάδα ενδυναμώνει η KPMG εντάσσοντας τη Σοφία Γρηγοριάδου στην οικογένειά της ως τη νέα Partner στη δικηγορική της εταιρεία, «Κ. Παπακωστόπουλος & Συνεργάτες (CPA Law)», ανεξάρτητο μέλος του διεθνούς νομικού και φορολογικού δικτύου της KPMG. Η Σοφία Γρηγοριάδου είναι δικηγόρος με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο εταιρικό, εμπορικό, φορολογικό και τραπεζικό δίκαιο και στο χειρισμό πολυσχιδών νομικών υποθέσεων, εξαγορών, μετασχηματισμών και επενδύσεων σε ακίνητα. Από το 2002 κατείχε τη θέση του Partner μεγάλης δικηγορικής εταιρείας, ειδικότερα δε από το 2014 τη θέση του Επικεφαλής Φορολογικού Τμήματος με επιπλέον έμφαση στις δημόσιες συμβάσεις και την επίλυση διαφορών.

Η Σοφία Γρηγοριάδου έχει σπουδάσει νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης με σπουδές στο διεθνές ιδιωτικό δίκαιο στο Université de Miséricorde της Ελβετίας. Είναι δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω και έχει διατελέσει μέλος και γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου πολλών εταιρειών.

Η Γεωργία Σταματέλου, Γενική Διευθύντρια και Επικεφαλής των Φορολογικών και Νομικών υπηρεσιών της KPMG, δήλωσε «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της KPMG τη Σοφία Γρηγοριάδου. Είμαι βαθιά πεπεισμένη ότι με τη δικηγορική εμπειρία της και την τεχνογνωσία στη διαχείριση πολυπρόσωπων νομικών ομάδων θα δώσει την προσωπική της σφραγίδα στις νομικές υπηρεσίες της εταιρείας μας. Έχοντας αφουγκραστεί τις νέες τάσεις και την ανάγκη παροχής ολιστικών λύσεων σε συνδυασμό με τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, η επιπλέον ισχυροποίηση των νομικών υπηρεσιών μας, στην Ελλάδα και διεθνώς, είναι μονόδρομος. Στο πλαίσιο αυτό, η Σοφία, διακεκριμένη δικηγόρος, μαζί με την εξειδικευμένη νομική ομάδα της KPMG ενισχύει ακόμη περισσότερο την αποτελεσματική νομική υποστήριξη και προστασία που προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια στους πελάτες μας.»

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα