Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019,

7η Ημερίδα του InsuranceForum και του Συλλόγου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών.

Tο InsuranceForum.gr με χαρά αναγγέλλει τη διεξαγωγή της 7ης ημερίδας του, που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Σερρών, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.
Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 από τις 17.00 έως τις 21.00

253253Ο τίτλος της ημερίδας, στην οποία θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν έντονα τους διαμεσολαβητές αυτό το διάστημα, είναι:
«Τα εφόδια του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή για την επόμενη 5ετία. Από την θεωρία στην πράξη».
Ενδεικτικά αναφέρονται μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν:
• Τα social media, ένα εξαιρετικό εργαλείο πωλήσεων για το σύγχρονο διαμεσολαβητή και πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην πράξη.
• Ποιες είναι οι σημαντικότερες φορολογικές αλλαγές που θα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.
• Ποιες αλλαγές επιφέρουν οι πράξεις 30-31 της Τράπεζας της Ελλάδος. Τι συνεπάγεται για τον τρόπο εργασία μας και ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις κατά την εφαρμογή τους.
• Πώς οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αλλαγές που συντελούνται στην καθημερινή τους εργασία.
Εισηγητές της ημερίδας
Νικόλαος Κλήμης (Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων)
Ιωάννης Οφάκογλου (Director Ristart Marketing Agency)
Τηλέμαχος Μαλγαρινός (Financial & accounting advisor)
Μελίνα Τσικογιαννοπούλου (Σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού)
Την ημερίδα συντονίζει ο κ.Αριστείδης Βασιλειάδης, ιδρυτής του insuranceforum.gr
Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι:
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών
Πρόεδρος Συλλόγου Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών

Είσοδος ελεύθερη.

Αυτό που χαρακτηρίζει την καινοτομία των ημερίδων του Insuranceforum.gr είναι πως διοργανώνονται από διαμεσολαβητές για διαμεσολαβητές.
Η θεματολογία, το στυλ και το ύφος γύρω από το οποίο κινείται η ροή της κάθε ημερίδας καθορίζεται αποκλειστικά από τα μέλη του forum και αναλόγως των αναγκών που έχουν οι διαμεσολαβητές.
Πρόκειται ουσιαστικά για μία ημερίδα που παρουσιάζει αυτό που πραγματικά θέλει να μάθει η ασφαλιστική αγορά και αυτό αποτελεί το στοιχείο που τις διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες.
Οι ημερίδες του forum γίνονται σε ιδιαίτερα φιλικό αλλά πάντα επαγγελματικό πλαίσιο. Αυτό έχει σαν συνέπεια να γίνονται συζητήσεις για συνέργειες και συνεργασίες μεταξύ των προσκεκλημένων και των χορηγών μας.
Μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 το insuranceforum.gr είχε διοργανώσει ημερίδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης,Βόλο και Κοζάνη, τις οποίες παρακολούθησαν εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη στο [email protected] ή στα τηλέφωνα 6941 665 405 και 2312 201 003.

Μέγας Χορηγός της ημερίδας είναι η Glassdrive και χορηγοί οι ασφαλιστικές εταιρίες Interlife Ασφαλιστική και ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική.
Την ημερίδα υποστηρίζει το asfalisinet.gr ως χορηγός επικοινωνίας

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα