Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019,

5η Ημερίδα του InsuranceForum.gr & του Συλλόγου Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας στο Βόλο

Έπειτα από τις τρείς ημερίδες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το InsuranceForum.gr με χαρά αναγγέλλει τη διεξαγωγή της 5ης Ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί  στο Βόλο ,στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos (Πλαστήρα 1, Βόλος) την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, από τις 17.00  έως τις 20.00.

Ο τίτλος της Ημερίδας, στην οποία θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν έντονα τους διαμεσολαβητές αυτό το διάστημα, είναι:

«Τα εφόδια του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή για την επόμενη 5ετία. Οι θεσμικές και φορολογικές αλλαγές».

H Ημερίδα διεξάγεται με χορηγό επικοινωνίας το insuranceworld.grκαι την εφημερίδα ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΑΙ

Ενδεικτικά μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Τα socialmedia, ένα εξαιρετικό εργαλείο πωλήσεων για τον σύγχρονο διαμεσολαβητή και πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην πράξη.
  • Ποιες είναι οι σημαντικότερες φορολογικές αλλαγές που θα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.
  • Ποιες αλλαγές επιφέρουν οι πράξεις 30-31 της Τράπεζας Της Ελλάδος. Τι συνεπάγεται για τον τρόπο εργασία μας και ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις κατά την εφαρμογή τους.

Εισηγητές της Ημερίδας

Νικόλαος Κλήμης (Οικονομολόγος – σύμβουλος επιχειρήσεων)

Τηλέμαχος Μαλγαρινός ( Financial & accounting advisor)

Οφάκογλου Ιωάννης (Director Ristart Marketing Agency)

Είσοδος είναι ελεύθερη.

Αυτό που χαρακτηρίζει την καινοτομία των Ημερίδων του Insuranceforum.gr είναι πως διοργανώνονται από διαμεσολαβητές για διαμεσολαβητές.

Η θεματολογία, το στυλ και το ύφος  γύρω από το οποίο κινείται η ροή της κάθε Ημερίδας καθορίζεται αποκλειστικά από τα μέλη του forum και αναλόγως των αναγκών που έχουν οι διαμεσολαβητές.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία Ημερίδα που παρουσιάζει αυτό που πραγματικά θέλει να μάθει η ασφαλιστική αγορά και αυτό αποτελεί το στοιχείο που τις διαφοροποιεί από  τις υπόλοιπες.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την παρουσίαση των χορηγικών πακέτων μας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Βασιλειάδη Αριστείδη στο[email protected] ή στα τηλέφωνα 6941665405 και 2312 201003

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα